A trágár DK-s Gyurcsány-kitűzővel a mellén olyan gyorsan menekült, hogy azt még Szoboszlai is megirigyelné

2024. április 21. 07:31

Az Orbán Viktor-akciócsoport újra lecsapott.

2024. április 21. 07:31
Felhévizy Félix
Magyar Nemzet

Nyitókép: AFP / Isza Ferenc

„Sokan megálltak és hallgatták, de nem mert neki szólni senki, megdöbbentő jelenet volt. Na, nekünk több se kellett, a barátnőimmel akcióba léptünk. Odamentünk a férfihoz és rákérdeztünk, hogy mondja már el, legyen olyan kedves, miért mocskolja a kormányt, mi a problémája? Azonnal felmondta a baloldali mantrát, oktatás, egészségügy, meg egyébként is itt minden úgy rossz, ahogy van, nincs demokrácia s a többi. Ezek után elmagyaráztuk neki a lányokkal, hogy ezek csak a baloldal sablonszövegei, ne dőljön be nekik, a saját tapasztalatainak higgyen. Felhívtuk a figyelmét, hogy ha itt nem lenne demokrácia, a rendőrök vitték volna el innen, de mivel demokrácia és szólásszabadság van, így más politikai nézetű állampolgárok szívélyes véleményét kellett csupán meghallgatnia.

Próbáltuk még a genderről és a migrációról is kérdezni az urat, akinek egy nagy, kerek Gyurcsány-kitűző volt a mellére tűzve, de csak morgott egyet az orra alatt, és szélvész gyorsan elviharzott a piacról. Tudja, kedves Félix, nagyon büszkék voltunk magunkra, mert észérvekkel, tényekkel kényszerítettük megfutamodásra a trágár DK-st. Nem viccelek, szerkesztő úr, olyan gyorsan futott, hogy azt még a mi Szoboszlai Dominikunk is megirigyelte volna. Na, nem is tartom fel, érzem az illatokból, hogy éppen főzi a vasárnapi ebédet. Minden jót – mondta, és azon nyomban eltűnt a lépcsőfordulóban.

Felhévizy éppen csak integetni tudott neki, nem tudta elmondani, hogy mennyire büszke az Orbán Viktor-akciócsoportra. Majd visszament a konyhába, megkóstolta a rotyogó paprikás csirkét és elégedetten nyugtázta, hogy bizony az ismét jól sikerült.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-80
2024. május 03. 22:16
🍓 ️ ­A­­ ­­­d­ö­­­g­­ö­­s­ ­l­­­á­­­n­y­o­k­­­ ­v­­­á­­­r­­­n­­a­­k­­ ­­­r­á­d­­ 👉 𝗪­𝗪­­𝗪­­.­­𝗖­­­𝗨­­­𝗠𝟰­­­.­­­𝗙­­­𝗨­­­𝗡
mreinstand-2
2024. április 22. 05:32
Rosszat mondott. A legfőbb baj az újfasiszta, kizárólag bűnözőkből álló illegitim elkúrmánnyal az, hogy léteznek. Addig sosem legyen béke, amíg akár csak egy is van belőlük. Ámen
pragmatika
2024. április 21. 10:56
Ja. :-)))))) A kedvencem az, mikor "NINCSSAJTÓSZABADSÁG" szöveget nyomják. A szabad sajtójukban. :-))))))))) B.eg, és ezt a nyugati ballibsi sajtóorgánumok át is veszik.
atti64
2024. április 21. 09:11
BALOLDALI PATKÁNYOK BASSZÁTOK MEG ANYÁTOK!!!!!!!!!!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!