Újra magyar kézbe kerül a Boci csoki

2024. március 26. 11:32

Több ismert magyar védjegy is újra hazai tulajdonba kerül a Nestlétől.

2024. március 26. 11:32
null

Nyitókép: Nestlé

 

Eladja Melba és a Párizsi kocka védjegyeit a Nestlé, amelyeket a Cerbona (A.R.M. Alba Régia Mercator Kft.) vásrol meg – közölte a Nestlé. 

„Meggyőződésünk, hogy a Cerbonánál jó kezekben lesz a Boci, és a jövőben is biztosított a nagy tradícióval rendelkező ikonikus márka sikere Magyarországon” – mondta Noszek Péter, a Nestlé Hungária Kft ügyvezetője a 24.hu-nak. Hozzátette: „Ezzel párhuzamosan a Boci értékesítése lehetővé teszi a Nestlé Hungária Édesség Üzletága számára, hogy olyan erősségeire és növekedést biztosító márkáira összpontosítson, mint a jól ismert KitKat és a nagy népszerűségnek örvendő Balaton.”

„Nagy örömünkre szolgál, hogy a sikeres tárgyalásokat követően

a 100 százalékban magyar tulajdonban álló Cerbonához kerül a közel 100 éves múltra visszatekintő Boci, Melba és Párizsi kocka”

mondta Mészáros Tamás, a Cerbona vezérigazgatója. „Örülünk annak, hogy a népszerű márkákat megvásárolhattuk, és a Cerbona biztosíthatja további növekedésüket” – részletezte.

Az ellátás folytonosságának biztosítására egy átmeneti időszakban a Nestlé gyártja majd tovább az érintett termékeket, ezzel is garantálva, hogy a fogyasztók megszakítás nélkül hozzáférhessenek kedvelt csokoládéjukhoz. A tranzakció 2024. május 22-én zárul.

Ezt is ajánljuk a témában

***

 

Összesen 67 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:17
🍓 ️ ­­­A­­ ­­d­ö­g­ö­s­ ­l­­­á­­­n­y­­o­k­­­ ­v­­­á­r­­n­­a­­­k­ ­­r­á­­d­­­ 👉 𝗪­­𝗪­­𝗪­­.­­𝗖­­𝗨­­𝗠𝟰­­.­𝗙­­𝗨­­­𝗡
szabadabb
2024. március 26. 20:43
Akkor már csak olcsóbban kell adni a milkánál és nyert ügy csak ezt veszem! NAGY TÁBLÁS az kell!
Kybon
2024. március 26. 18:58
"biztosíthatja további növekedésüket" Éljen a soha meg nem álló, dinamikus és végtelen NÖVEKEDÉS! A növekedés jó, hiszen mindenki tudja, a Föld is növekszik, hogy az igényeket ki tudja elégíteni...! :?
Bell & Sebastian
2024. március 26. 17:44
Érdekelne az érvrendszer, amivel rábeszélték a Nestlét, hogy váljon meg pár aranytojást tojó tyúkocskájától. Persze nem tudhatom, de megtippelem. - A kis Viktor ezeket kapta a nagymamájától locsoláskor, téma lezárva, itt írd alá, köcsög!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!