Öveket becsatolni: olyat ígért Dobrev Klára képviselőtársa, ami szinte betarthatatlan (VIDEÓ)

2024. március 14. 09:48

Az árnyék-miniszterelnök nagyon nyomul, ebben is követi férjét, megérkezett a TikTokra – meglepő platformon gyűjti a hódolókat Dobrev Klára!

2024. március 14. 09:48

Fotó: MTI/Mohai Balázs

***

Azok után, hogy Gyurcsány Ferenc előbb fel-, majd eltűnt a TikTokról az elmúlt hónapok során, hogy aztán főnixmadárként térjen vissza, felesége, a DK árnyék-miniszterelnöke, Dobrev Klára is követte a példáját. A politikus nőnapon elindította saját oldalát a közösségi oldalon, ahol rövid videós tartalmakkal igyekszik szert tenni „újabb” követőkre.

A legújabb videójában Katarina Barley képviselőtársával közösen, közvetlenül Brüsszel és Róma között, egy munkaút alkalmával jelentkezett be.

Barley a videón angolul beszélt, de ígéretet tett rá, hogy megtanul magyarul, ha Dobrev Klára miniszterelnök lesz!

Ha Klárából miniszterelnök lesz, megtanulok magyarul, megígérem!”

– jelentette ki a képviselő.

Ezt is ajánljuk a témában

@klari_vagyok A múlt hétről egy szuper videót hoztunk nektek Katarina Barley képviselőtársammal közösen, közvetlenül Brüsszel és Róma között, egy munkaút alkalmával. Ne hagyjátok ki! ✈️🇪🇺 #DobrevKlára #tiktok #fyp #magyartiktok ♬ eredeti hang - Dobrev Klára

 

Összesen 86 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-75
2024. április 27. 02:09
🍓 ️ ­­A­­ ­­d­ö­­g­­ö­s­­­ ­l­á­n­y­­o­­­k­ ­­v­­á­­r­­­n­a­k­­­ ­­r­­­á­­d­ 👉 𝗪­­𝗪­𝗪­­­.­𝗖­­­𝗨­­𝗠𝟰­­.­𝗙­­­𝗨­­­𝗡
KARAK-ter
2024. március 17. 01:38
Könnyű úgy ígérgetni hogy úgy is tudod hogy NEM lesz.
Dunhill67
2024. március 14. 20:38
"Ha Klárából miniszterelnök lesz, megtanulok magyarul, megígérem!”....'akkó ne fáradj...kurva nehéz nyelv a magyar,amúgy is :-DD
antal-2
2024. március 14. 20:04
Clara Zetkin
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!