Örüljön a Törley, a Puzsér, a Bedő meg az Orosz, hogy nem lettek pofán vágva

2024. március 18. 15:11

És ne szemétkedjenek legközelebb, ne húzogassák az oroszlán bajszát.

2024. március 18. 15:11
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Bádog

Fotó: Mandiner/Ficsor Márton

„Magam is meg akartam írni ezeket a Törleyket. Meg a Puzsért. Kedvenc képem, ahogy áll a rendőrkordon mögött, elégedetten vigyorog, »úgysem érhettek hozzám, nem vághattok pofán, egy egész sorfal vigyáz rám« – ez van a pofájára írva, no meg az, hogy »jól kib...tam veletek«.No és persze ott volt a két bátor szabadságharcos, a Bedő meg az Orosz. Akik most azzal hakniznak a pöcesajtóban, hogy át akartak adni nekem egy pólót a Polgári Mulatóban, és fel akartak tenni egy kérdést, de »nem fértek a közelembe«, mert Bede Zsolt a »tesével védett« engem majd kizavarta őket.

Nos, ebből semmi nem igaz. A két »szabadságharcos« bejött a helyre, megállt sunyin a falnál, bújkált, ott ácsingóztak már vagy húsz perce, miközben úgy ötször mentemm el melletük, kérdezhettek volna, a hülye, becstelen pólójukat is odaadhattákvolna, de nem tették. Aztán Zsolt észrevette őket, és kitört a balhé. S még egy apróság: mi, a nap fellépői azt mondtuk, maradjanak, ha akarnak, és megkérdeztük a közönséget, az ott lévő kb kétszáz embert, hogy szerintünk maradjanak, ők mit gondolnak. Mire a tömeg elkezdte skandálni, hogy »takarodjatok, takarodjatok!«

Ezt is ajánljuk a témában

Szerintem ez elég egyértelmű.

Így történt, pontosan így. Erre van kétszáz tanú.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 81 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
amentet
2024. április 01. 21:35
A faszodra kéne lépni és hanyat lökni :D oroszlán ugyan már, szarházi majom azok vagytok :D
SABOTAGE
2024. április 01. 04:02
Téged kéne pofán vágni, de senki nem akarja hogy szaros legyen a keze, te pedofideszes mocsadék fekély Bayer, ugyan is te a szádon szarsz!!!!
Lombi
2024. március 19. 09:07
"No és persze ott volt a két bátor szabadságharcos, a Bedő meg az Orosz." Na! Ugye hogy nem vagyunk oroszbarátok.
buckafej-2
2024. március 19. 07:39
Én pedig annak örülnék, ha egy irodalommal is foglalkozó publicista nem tenné a tulajdonnevek elé az "a" betűt. A Törley, A Bedő stb. Rohadtul zavaró pesti proli szokás. Írom ezt fideszesként.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!