Ne higgy a hamis megváltónak és az apostolának!

2024. március 31. 21:25

Szokás szerint teljes tévúton vannak a baloldalon ezzel a messiásvárással, sőt még a túllihegett korrupciós rikoltozással is.

2024. március 31. 21:25
Vésey Kovács László
Vésey Kovács László
Pesti Srácok

Nyitókép: Baksa Róbert

„A legmegdöbbentőbb azonban az a szerénység és alázat, ahogy erre a messiási szerepre Magyar Péter bejelentkezett.

»Ne féljetek!« – ezzel hashtageli magát hetek óta. Csak így szerényen, azzal a szöveggel, amellyel a feltámadt Krisztus fogadta a tanítványait. Varga Judit mondta róla, hogy nárcisztikus pszichopata, amit be is bizonyít. »Lukácsikatalining at its best« amit művel: szívecskéz Puzsér Facebook-oldalán, megjelenik Hont András oldalán kötekedni a házigazda pikírt megjegyzéseivel, és azt se bírja ki, hogy ne szóljon vissza Mező Gábornak A Hálózat oldalon. Pedig Hont és pláne Mező nem kimondottan a politika élvonala, ahova most Magyar nagy lendülettel igyekszik.

Ezt is ajánljuk a témában

A minden szervezett pártból kizuhant, minden korábbi messiásukból kiábrándult baloldali hívek pedig áhítattal övezik, mindenből kimagyarázzák.

Lehet, hogy bántalmazó, lehet, hogy nárcisztikus pszichopata, lehet bármi, de az általa képviselt ügy, az ÜGY, az mindennél előbbre való – mondják. Ha megbuktatja Orbán Viktort, akkor tegyünk az ország élére akár egy bántalmazó nárcisztikus pszichopatát! Hiszen Orbán Viktor ugyanígy bántalmazza az országot, ahogy Magyar Péter a feleségét – szól a legújabb menekülőút.

Szokás szerint teljes tévúton vannak a baloldalon ezzel a messiásvárással, sőt még a túllihegett vagy akár jogosnak tűnő korrupciós rikoltozással is. A magyar történelmi hősök csarnoka telis-tele van rettentő korrupt gazfickókkal Dobó Istvántól Andrássy Gyuláig. Amíg viszont Orbán ilyen rendületlenül beleáll abba, hogy ne tömjék genderfikcióval a gyerekeink fejét és lelkét, hogy ne lepjenek el minket mindenféle idegenek tömegei, és hogy nekünk semmi közünk se az ukránok, se mások háborújához, addig nincs az a korrupciós ügy, amely ezt felülbírálná. Majd ha lesz valaki az ellenzékben, aki őszintén ugyanígy beleáll mindebbe, akkor lesz egyáltalán miről beszélni kormányváltás tekintetében.

Ehhez viszont le kéne válni a Soros-hálózat (az egyetlen olyan ember hálózata, akinek saját külpolitikája van) fizetési listájáról és ideológiai brosúráiról, és saját gondolatokat növeszteni. Így aztán maradnak nekik a teszkógazdaságos messiások meg a »kiábrándult fideszesek«. Krisztussal ők is jobban járnának.”

Ezt is ajánljuk a témában

A hét kommentelője: Magyar Péter

Videó

Elárasztotta kommentjeivel a napokban a Facebook legkülönbözőbb felületeit Magyar Péter: az egyikben például azt bizonygatja, hogy hány centi.

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 59 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:15
🍓 ️ ­­­A­­ ­d­­ö­­g­ö­­s­­­ ­­l­­á­n­­y­o­k­­ ­­v­­­á­­­r­­­n­­­a­­k­­ ­­r­á­­­d­­ 👉 𝗪­­­𝗪­𝗪­­­.­𝗖­­𝗨­𝗠𝟰­.­­𝗙­𝗨­­𝗡
Lajoss
2024. április 02. 13:18
Prosti srácok…ugyammá…
Palatin
2024. április 01. 18:06
Lehet, hogy Magyar Péter egy figyelem-elterelési akció. Nevetgélünk, viccelödünk rajta, és közben lehetséges, hogy a CIA már azon dolgozik, hogyan lehetne Orbánt likvidálni. A CIA-nak semmi nem számít, az amerikai érdekeket keresztül akarja verni, még ha az milliók életébe kerül is. Castro ellen több száz merényletet próbáltak meg, szerencsére egyik sem sikerült. A CIA annál sokkal kevesebbért is, mint amit Orbánnak felrónak, simán kinyír politikusokat. Ha az áldozat egy "barát", akkor a különbség csak annyi, hogy nem hencegnek el vele, hogy ök voltak. Hazai segítökben nem lenne hiány Orbán egyáltalán nem menjen Ukrajnába! Mit keresne ott? Törbe csalhatják. Tudni kell, hogy az USA mindent elkövet azért, hogy az ö elképzeléseik szerint alakuljon a háború kimenetele. Ukrajna "veszélyes ország, bármikor történhet az emberrel valami." Emberélet nem számít. Sokkal fontosabb lenne, hogy Orbán védelmét jelenntösen meg kell erösíteni. Ezen komolyan el kell gondolkodniuk az illetékeseknek
Palatin
2024. április 01. 18:00
Én a CIA kikezdhetetlen optimizmusát bámulom a legjobban. Minden kudarc ellenére szentül hiszik, hogy ami Kievben a Maidan-téren sikerült nekik, a Budapesten is sikerülni fog, csak meg kell találniuk a megfelelö személyt erre. Az nem fordul meg a fejükben, hogy ha egyszer megtalálnák azt, akkor másnap már gyászolhatnák is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!