Kocsis: Gyurcsány emberei és Karácsony csődbe vitték az ország leggazdagabb önkormányzatát

2024. március 14. 12:51

A Fidesz frakcióvezetője úgy véli, a DK elnöke csütörtökön megkezdte a bűncselekményekkel vádolt embereinek a mosdatását.

2024. március 14. 12:51

Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője közösségi oldalán reagált Gyurcsány Ferenc azon kijelentésére, melyben a DK elnöke azt állította többek között, hogy hazánkban jelenleg „az igazságszolgáltatás valójában a hatalom hazug szolgálatába szerződik”.

A fideszes politikus szerint 

a DK elnöke csütörtökön megkezdte a bűncselekményekkel vádolt embereinek a mosdatását. 

Ezt is ajánljuk a témában

Másodfokon is elítélték a DK-s Varju Lászlót

A képviselőt testi sértésben is bűnösnek mondta ki a Fővárosi Ítélőtábla, a garázdaság és választás rendje elleni bűntett mellett. A tárgyalás első részén az ügyészeket és bírókat megfenyegető Gyurcsány Ferenc is részt vett, de az ítéletet már nem várta meg. A döntés részben jogerős.

„Az kiabál, akinek a háza ég”

„De hát, ugye, az kiabál, akinek a háza ég. Ezek szerint van vaj a baloldali politikusok füle mögött, ha már Gyurcsány is előremenekül: 

a politikai ellenfelek okolása, magyarázkodás és fenyegetőzés a büntetőeljárások miatt. Ezek szerint pontosan tudja, hogy lesznek” 

– fejtette ki Kocsis.

„A mondanivalójával persze arra is bíztatja a baloldali önkormányzatokat, hogy nyugodtan lopjanak, az sem baj, ha kiderül, mert majd a jobboldalt hibáztatják megint érte. Azt is üzeni, hogy az agresszív utcai akciók és a Varju-féle választási csalások is beleférnek, legfeljebb majd megfenyegetik a bírákat, ügyészeket” – folytatta.

A nagyobbik kormánypárt frakcióvezetője arra is rámutatott, hogy „ma már mindenki látja, hogy 

Gyurcsány emberei és Karácsony csődbe vitték az ország leggazdagabb önkormányzatát. 

Hídpénzbotrány, adománygyűjtő ládikák fekete dollárokkal, csúszópénzek és pénzmosás” – sorolta.

Kocsis Máté azzal zárta a bejegyzését, hogy „Gyurcsány úr, jól ismerjük már a sok évtizedes kommunista trükkjeiket: 

mindig azzal vádolják az ellenfeleiket, amit saját maguk követnek el.

 A kétségbeesett fenyegetőzés helyett pedig inkább mondassa le a már elítélt beosztottjait, Varjut és Fekete-Győrt!”

A vonatkozó bejegyzést alább tekintheti meg:

 

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
2024. március 17. 13:24 Szerkesztve
RADNÓTI MIKLÓS BIZTOSAN NEM SZAVAZNA GYURÁCSONYRA Nem tudhatom Karácsony, hogy neked e város mit jelent, Nékem szűkebb hazám e gyöngyszem, örök, ékes és szent. A sors cikcakkos útjain barangolván, ha újra megcsodálom, Praclid nyoma szívem csücskén oly rút, hogy falra mászom. Hát mit tettél bölcsömet ringató kis hazámmal te ripacs? A városunk fennségét akarókkal miért vagy oly makacs? Miért vagy mostoha Lánchidunkkal, hogy az már tragacs? Egy bohóc vagy Gergő, bár sapkádról hiányzik a pamacs. Árpádunk helyett te Gyurcsányt, e simlis kóklert kedveled, Benne kenyéradódat, pártolódat, utad egyengetőjét leled. Hazád, városod nincs neked, szemed a dícsfénybe réved, Eközben a bús a fenébe kiván téged elárvult pesti néped. Mert bölcs és hazádat szerető nem lévén, te lankadt manó, Egy személyben is murisabb vagy mint a jó Hacsek és Sajó. Mamlaszságban, balgaságban sehol nincs hozzád fogható, Se, ki bolsevista árulásra oly szószegön és rögvest kapható.
Same
2024. március 14. 19:24
Rohadj meg karigeli! Takarodj el gyurcsány ondó ferivel az országból
altercat1
2024. március 14. 15:39
Védené a patkány a férgeket...
papalimapapa
2024. március 14. 14:19
Karácsonyt blokkolta Gyurcsány. Nincs mozgástere. A hazugságait is más írja már. Gál J. valószínűleg. Dróton rángatott, akarattal nem bíró marionett bábú. Ezt a faszit már lehúzták a WC-n, hiába is kapaszkodik a deszkába. De ez így rendben is van. A szarnak a latrinában a helye. Önálló arc és intellektuális kapacitás nélküli senki. Egy bárgyú mosolyú óvodás, rossz fogakkal és büdös szájszaggal, akit máig érthetetlen okból főpolgármesternek választottak a pestiek (valóban ők?). Kérdés, Gyurcsány miből fogja gyúrni a következőt. Tartok tőle, ugyanonnan meríti az alapanyagot. Ezeket el kell távolítani a fővárosnak még a környékéről is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!