Hatalmasat rúgtak a Tankcsapdába, mert nem úgy táncolt, ahogy ők fütyültek

2024. március 05. 09:49

Sebaj, megmaradt még Koncz és Bródy, rájuk egész biztosan lehet számítani, ők mindig hajlandók egy jó kis kormányellenes fröcsögésre.

2024. március 05. 09:49
Csépányi Balázs
Csépányi Balázs
Magyar Nemzet

„Az ellenzéki térfélen lassan szokássá válik, hogy azokba a közszereplőkbe, zenészekbe, műsorvezetőkbe gonoszul belerúgnak, akik nem hajlandók az ő véleményüket szajkózni, nem hajlandók a kormányt megállás nélkül bírálni. Legutóbb Curtis járt így, mert nem ment el az ominózus influenszertüntetésre, majd Ördög Nóra is megkapta a magáét, amiért szintén kihagyta Osváth Zsolt és Pottyondy Edina nevével fémjelzett dzsemborit. Most Lukács Laciék következtek a sorban, a bűnük csak annyi volt, hogy nem intéztek kirohanást a kormány ellen. Azonnal meg is kapták a magukét.

Úgy látszik, már az a fránya rockzene sem az igazi.

Sebaj, megmaradt még Koncz és Bródy, rájuk egész biztosan lehet számítani, ők mindig hajlandók egy jó kis kormányellenes fröcsögésre.”

***

Kapcsolódó vélemény

undefined

Csépányi Balázs

Magyar Nemzet

Idézőjel

Ismét bebizonyosodott, hogy a módfelett pc liberálisok csak addig toleránsak, amíg valaki az ő véleményüket képviseli.

Nyitókép: MTI/Kovács Attila

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:26
🍓 ️ ­­­A­ ­­­d­­ö­­g­­ö­­s­ ­l­­­á­­­n­­y­o­­­k­ ­­­v­­­á­­r­­­n­­­a­­k­­­ ­­­r­­á­d­­­ 👉 𝗪­­­𝗪­­𝗪­.­­𝗖­𝗨­­­𝗠𝟰­­­.­𝗙­𝗨­­­𝗡
andreas-schwarz-raab
2024. március 06. 08:20
Gulyás Marcsinál nehéz bevágódni. Hívja meg talán a lakodalmas kvimbit, kistibit, a kislány és a torzot, lófaszi andriskát, kolonc zsuzsit, pa herevakaró bjódi tinit. Náluk tán teremnek még dicstelen (b)aloldali értékek.
Lajoss
2024. március 06. 08:10
Tankcsapda…ugyammá…
Antifleto
2024. március 05. 22:45
Eleve, hogy lehet ilyen kommunista neve egy műsornak hogy Partizán? Ennyi erővel akkor miért nem Gestapo? Menjenek már a picsába
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!