Ukrán férfi erőszakolt meg egy magyar nőt

2024. február 15. 14:29

Kiderült, hogy a debreceni nőnek nyolc napon belül gyógyuló sérülései keletkeztek.

2024. február 15. 14:29

Szexuális erőszak miatt elrendelte a Mezőkövesdi Járásbíróság egy ukrán férfi letartóztatását, aki február 11-én megerőszakolt egy debreceni nőt – közölte a Miskolci Törvényszék Sajtóosztálya csütörtökön az MTI-vel.

A nyomozás adatai szerint a hajnali órákban az ukrán terhelt egy debreceni szórakozóhelyen megismerkedett a sértettel, és felajánlotta, hogy gépkocsiján hazaviszi. Ezt követően az erősen ittas állapotban lévő nő észlelte, hogy nem a lakóhelye irányába tartanak, ezért mobiltelefonján több alkalommal értesítette a segélyhívót.

A közlemény szerint a gyanúsított végül Tiszaújvárosba vitte a sértettet, egy utcán leparkolt a gépkocsival, és

a hátsó ülésen – a sértett száját és nyakát megszorítva – letépte az alsóneműjét és vele akarata ellenére szexuális cselekményt végzett.

A sértettnek a cselekmény következtében nyolc napon belül gyógyuló sérülései keletkeztek – tették hozzá.

A bíróság álláspontja szerint – figyelemmel a kiszabható szabadságvesztés mértékére, amely 2 évtől 8 évig terjedő szabadságvesztés – a külföldi állampolgárságú terhelt szökésétől, elrejtőzésétől megalapozottan lehet tartani.

A terhelt munkavállalás céljából tartózkodik Magyarországon, feltehető, hogy szabadlábon hagyása esetén külföldre távozna.

Emellett annak a veszélye is fennáll, hogy a sértettet megpróbálná megfélemlíteni vagy befolyásolni, és ezzel az eljárás sikerét meghiúsítaná. Mindezen okok alapján a gyanúsított letartóztatását a Mezőkövesdi Járásbíróság indokoltnak találta, azt egy hónapra elrendelte. A végzés végleges – olvasható a közleményben.

(MTI)

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitóképünk illusztráció Fotó: Getty Images / Tatiana Maksimova

Összesen 102 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
fatman
2024. március 08. 17:00
faszát levágni, aztán mehet a lövészárokba...
Spiritmonger
2024. február 16. 11:54
Kiadni az ukránoknak, vigyék a frontra.
ghelmddfd
2024. február 15. 18:31
Ukrán férfi erőszakolt meg egy magyar nőt Kiderült, hogy a debreceni nőnek nyolc napon belül gyógyuló sérülései keletkeztek. ------------------ 1. A férfi hangot dúrgenri, úr inkább. 2. erőszak? Szaku magyarul kés volna, így erővel durrant. 3.Derül? Ilyen hang nem van, nem rakem a ster, der stumától, bullshit halandzsa. 4. Nem belül, hanem innen. 5. Keletkez? Bulslhit hang, totál bulslhit ide ez a frazeológia, hányinger németizmus, és a kel egy jevevényhang, de ide nem erjeszed. 6. Hát ez szopás, azt véltük, hogy majd mi durrantunk erővel ukrán lotyókat! Hát ez van, de no proglém, attól, hogy a fenti ase nem magyar, se nem nő,l nem vannak nők, stak egy gendör, göndör, erre áll a szokásrakta: erővel durrantani és meredejteni.
Box Hill
2024. február 15. 17:48
Nem Zelenszkíj volt?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!