Büntetőeljárás indult az Újpest–Fradi meccsen megégett szurkoló ügyében

2024. február 27. 12:33

Felülről eshetett a pirotechnikai eszköz a drukker nyakába, elégett a pólója, pulóvere, és részben a kabátja is.

2024. február 27. 12:33
null

Mint arról a Mandiner is beszámolt, a vasárnapi Újpest–Ferencváros mérkőzésen az Újpest FC egyik szurkolója egy pirotechnikai eszköz miatt égési sérüléseket szenvedett. Az ATV-hez most eljutott egy levél, amelyet a 16 éves szurkoló édesanyja írt. Arról számol be, hogy 

a fiú nyaka teljesen, a felső teste szórtan égett meg, de még a hasán is vannak mély égési sérülések.

Az édesanya szerint felülről eshetett a pirotechnikai eszköz a nyakába, elégett a pólója, pulóvere, és részben a kabátja is.

Ezt is ajánljuk a témában

Állítása szerint a helyszínen senkinek nem jutott eszébe segíteni a fián, sőt, az ott lévő mentősök elhajtották a fiút, mondván, menjen a Honvédkórházba, mert itt nem tudják ellátni. Végül a gyermeket szülei vitték a Balesetibe, ahol ellátták.

„A Balesetiben, a jegyzőkönyvet felvevő rendőrök a Megyeri úti kapitányságra küldtek, ahonnan éjfélkor értünk haza a fiunkkal, aki hősiesen viselte végig a történteket. Feljelentést tettünk, a másodfokú égés és a mentő segítségnyújtásának elmulasztása miatt” – tette hozzá a szülő.

Az atv.hu kérdésére a rendőrség közölte: az esettel összefüggésben a BRFK IV. kerületi Rendőrkapitányság gondatlanságból elkövetett súlyos testi sértés vétség gyanúja miatt folytat büntetőeljárást, az ügy összes körülményének tisztázása folyamatban van.

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Képernyőfelvétel

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
oberennsinnen49
2024. február 27. 14:28
Így kell a közönséget növelni a fiatalok között. Hogy legyen családi program Megyerre járni... Most nem írhatom, hogy: Hajrá, Lilák!
Reszelő Aladár
2024. február 27. 14:07
Majd kiderül valójában hogyan történt. Ugynakkor elöljáróban tényleg nagy talány, hogy miképp tagadják meg valakinek az ellátását, mikor azért vannak ott, hogy segítsenek. Azt is nehezen lehet elhinni, hogy égési sérülésre nincs semmi eszközük. Ha meg annyira súlyos, hogy nem tudják ellátni, akkor mi az elzavarják úgy,hogy nem hívnak egy erre szakosodott mentőt? @GyőrfiPál?
Upuaut
2024. február 27. 14:02
Az ottani mentősök elhajthatnak a kurva anyjukba.
Interista
2024. február 27. 13:00
Azt ,vagy azokat a mentőket , kik elkergették a fiatalembert minimum kirúgni . 6 havi fizetésnek megfelelő pénz büntetés . Felfüggesztett börtön büntetés . És az életbe többet nem mehetnek emberek közé . Teljesen elszigetelni ezeket , és mehet büntetlenül a nyilvános gyalázásuk. Szélsőséges esetben felgyújtani mindegyiket ,hogy meg tapasztalják mit élt át a fiatal . Az eseményt biztosító cég több milliós kártérítést fizessen . Vezetője ellen fegyelmi eljárás , börtön büntetéssel . Itt nem lehet felfüggesztett .
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!