Alpári módon esett Ördög Nórának Osváth Zsolt, a gyerekeit is a szájára vette

2024. február 22. 11:13

Ismét bebizonyosodott, hogy a módfelett pc liberálisok csak addig toleránsak, amíg valaki az ő véleményüket képviseli.

2024. február 22. 11:13
Csépányi Balázs
Csépányi Balázs
Magyar Nemzet

VV Zsolti azonban itt nem állt meg, Tóth Gabi mellett ezúttal Ördög Nórának is nekiugrott, méghozzá meglehetősen alpári stílusban, még a műsorvezető gyerekeit is szájára vette:

»Átverve éreztem magam, mert engem a Nóri meggyőzött arról, hogy a gyerekei nevelésében és a nyilvánosságban való szereplésében mennyire tudatos. Úgy gondoltam, van okom rá felnézni, de ez most megváltozott. A kiírása után teljesen másképp gondolkodom Ördög Nóráról. […] Nóra a tulajdonosai kedvére próbált tenni úgy, hogy egy nyilvános posztban határolódott el tőlünk, jelezve, hogy a gyermekbántalmazás minden formáját elítéli. […] Mondta ő, aki a legtöbbet profitált a gyermekeiből ebben az országban. Nyilván pontos számokat nem tudok, de biztos vagyok benne, hogy több 10 millió forintot hozhattak a gyerekek a kasszába.«

Felháborító!

Ezt is ajánljuk a témában

(...)Ismét bebizonyosodott, hogy a módfelett pc liberálisok csak addig toleránsak, amíg valaki az ő véleményüket képviseli, amint egy kicsit eltérő véleményt fogalmaz meg valaki, azonnal tehetségtelen, hazug, kormánybérenc lesz.”

***

Nyitókép: YouTube

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sámson
2024. március 15. 19:35
Ennek a kövér buzinak nem lesz gyereke, mert a természet a fajtalanságát nem jutalmazza gyermekáldással, ezért irigy, hogy másnak van. Ha lenne ennek a kövér nyomoréknak gyereke, valószínűsíthető hogy próbálna velük pénzt csinálni, csak hát a fránya természet kitolt velük, természetellenes fajtalanságuk után nincs szaporodás, más férfi szőrös végbélnyílásának a csókolgatása bizony nem eredményez áldott állapotot, majd gyermeket. És ezzel ne jöjjenek a buzik panaszkodni hozzánk, hogy homofóbok vagyunk, ugyanis a természetet Isten úgy alkotta meg, hogy két férfi együtthálásából nem lesz gyermek. Az ember szaporodásának bizonyos feltételei vannak: egy férfi és egy nő, bizonoyos biológiai érettség elérése, stb., ha ezeket a feltételeket egyesek nem töltik be, csak az irigység marad nekik a gyermekes szülők felé. Egy vers a Bibliából: "És ha valaki férfival hál, úgy amint asszonynyal hálnak: útálatosságot követtek el mindketten, halállal lakoljanak; vérök rajtok."
Töki
2024. február 24. 02:00
Ki ez a csicska??? Mit tett le az aszralra??? Olimpiai bajnok, full jó színész, mérnök, ügyvéd???? Ki a gecim ezzz???? És ossza az észt Tóth Gabinak, meg Nórinak!!! Pfffff!!! Kemény amikor a befőtt teszi el a nagymamát!!!
atti64
2024. február 23. 13:44
EGY BÜDÖSBOGÁR VAGY AMIT EL KELL TAPOSNI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nnjohn
2024. február 23. 05:55
Te szarcsimbók HörcsögZsóti !!! A Nóra bokájáig sem érsz föl !! Szóval kussolj te Bangónés patkány !!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!