Nem szívesen lennénk Gábor Zsazsa leendő szobra helyében

2024. január 26. 16:56

Civilek nagyon kiakadtak Őrsi Gergelyre, mert a második kerületi polgármester a Mechwart térre tervez szobrot állítani az egyik legnagyobb magyar celeb tiszteletére.

2024. január 26. 16:56

Gréczy Zsolt Facebook-oldalának egyik bejegyzéséhez – amelyben a DK-s politikus a DKTV Szubjekív legújabb műsorát promótálta – fűzött megjegyzést egy olvasója. Azt írta, érdemes lenne arról is a műsorban beszélni, hogy azok után, hogy Őrsi Gergely második kerületi polgármester „kábította” a női lakosokat azzal, hogy kikérte a véleményüket, milyen nőről nevezzenek el kereszteződéseket, parkolókat, sikátorokat, most egy hivatásos házasodóbajnok celebnek a szobrát vágná be a Mechwart térre. „Ez micsoda tempó???” – kérdezte, majd megjegyezte, egyetlen érve, hogy kifizették. 

Ezt is ajánljuk a témában

Lesz Horthy- vagy Tóth Gabi-szobor, Budapest a politikusok kukázója? –

folytatta a kérdéseket, s közölte, Cicciolinának ő maga fog írni. 

S azt is bejelentette, hogy szobordöntést szerveznek tojászáporos avatóval.

Nyitókép: Gábor Zsazsa magyar származású színésznő hamvait tartalmazó urna egy csokor rózsa mellett a Beverly Hills-i Good Shepherd templomban tartott gyászszertartáson 2016. december 30-án. Az egykori hollywoodi filmcsillag 2016. december 18-án, 99 éves korában hunyt el Los Angeles-i otthonában. (MTI/EPA/Mike Nelson)

Összesen 47 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Almassy
2024. január 26. 20:59
Figyelem az ukrán szobordöntögetéseket... Nálunk van szoborpark és nem a bokájánál fűrészeljük el a bronzot.
Ehetős Odó
2024. január 26. 20:42
Áh, végülis mindegy. Ha Colombo-szobor lehet, akkor elfér a Zsazsáé is. Lehetne mondjuk a Gönczárpád-városközpontban.
Ehetős Odó
2024. január 26. 20:36
Pont Gréczi exponálja magát a szoborügyben? Milyen szép lesz majd egyszer róla is egy életnagyságú szobor, akció közben ábrázolva a nagy államférfiút.
Haramia
2024. január 26. 19:36
Aztán miként lenne elképzelve? Mondjuk egy Zsazsára újra értelmezett Laokoón-csoport? Girbegurba gyűrűző férfitestek meg egy-két meredő fallosz amire Zsazsa ráhajol?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!