Megbolondul az időjárás: szerdán egyszerre érkezik meg a meleg- és hidegfront

2024. január 03. 06:52

Eső, szél és plusz 14 fok várható.

2024. január 03. 06:52

Az Időkép arról ír, hogy szerdán esőre, záporok várhatóak országszerte, majd napközben felszakadozik a felhőzet. A délnyugati szél sokfelé megerősödhet, a legmagasabb hőmérséklet 9 és 14 fok között alakul. Azt írják, a legnagyobb eséllyel az északnyugati tájakon maradhat szárazabb az idő. 

Hangsúlyozzák:

 kettős fronthatás éri el hazánkat szerdán, vagyis a meleg- és a hidegfrontra érzékenyek is kellemetlen tünetekre számíthatnak.

Fejfájás, migrén, vérnyomás-ingadozás, keringési panaszok, szédülés, dekoncentráltság és tompaság jelentkezhet, derül ki, de a gyulladásos- és a kopásos jellegű panaszok is felerősödhetnek, valamint ingerlékenység, nyugtalanság is előfordulhat, írja az Index.

Nyitókép: MTI/Balázs Attila
 

 

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Derek Zoolander
2024. január 03. 11:13
Egy jótanács a frontos-migréneseknek. A cukrozott élelmiszerek hozzák ki ezt. Ha teljesen leszoksz róluk, megszűnik a fejfájás is. Valahogy a vércukorszinthez lehet köze. Nekem is egy munkatársam mondta, kipróbáltam és működik. Szóval, tapasztalatból írom. Akik erre érzékenyek azoknál ez "életmentő" megoldás.
DINO54
2024. január 03. 10:43
Nyíregyháza Országzászló tér
Jajdejónekünk
2024. január 03. 08:28 Szerkesztve
Magyarul: bármi bajod-nyavalyád van, fogd a "frontra". De ez a legjobb: "de a gyulladásos- és a kopásos jellegű panaszok is felerősödhetnek" Vagyis a térdizületem gyorsabban fog kopni.
Zsolakomarom
2024. január 03. 06:58
"Azt írják, a legnagyobb eséllyel az északnyugati tájakon maradhat szárazabb az idő" mar esett is, ti balfekek
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!