A halállal nézett farkasszemet a BMW sofőrje az M3-ason (VIDEÓ)

2024. január 12. 14:06

Hajmeresztő pillanatok.

2024. január 12. 14:06

Két életveszélyes manővert mutatott be a Budapesti Autósok. Mindkét esetben BMW-s volt az „elkövető”. A videó első felében azt láthatjuk, hogy mi történt az M3-as felől az M31-re történő lehajtónál.

„A BMW X5 sofőrje hajmeresztő módon, az utolsó pillanatban húzott be a kamion elé a belső sávba” – írta a videó beküldője.

„A második eset a »festői« Élessaroknál történt: nem sok kellett a bajhoz. A videó nem adja vissza, de csak centiken múlott a járdasziget és én is… Persze a következő lámpa megfogta…” – írta a portál olvasója.

A felvételt itt tudják megtekinteni:

Nyitókép: Videa

 

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
akkor ki
2024. január 13. 09:27
Baseball ütő bekészítve, mikor csak megáll a nyáladék, kipattanás elindulás felé és szétverni a szélvédőt, nem mer kiszállni garantálom. Persze nem árt az óvatosság, de ha a zsaruk nem lépnek, nekünk magunknak kell bunyóba menni az igazunkért! Ezek családokat képesek megölni!!!! Mikor lesz már rend az utakon???!!!! És ez vonatkozik a balfaszkodó nyuggerekre, mamikra, a kamionokra, a furgonos 18+ os taknyokra, akik indokolatlanul használják a gyors sávot!!!
zrx8
2024. január 12. 17:25
a BMW nem prémiummárka, hanem kóros személyiségzavar
Akitlosz
2024. január 12. 16:46
Farkassal halálszemet nézni sokkal mulatságosabb. https://www.youtube.com/shorts/jah69AQv0BA
atti64
2024. január 12. 16:34
Jogsi örökre, megtanulná a majom hogy kell közlekedni buszon villamoson rolleren!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!