Újabb luxusszálloda-lánc érkezik Budapestre

2023. december 29. 12:28

Új fejezet kezdődik a Gellért Szálló történetében.

2023. december 29. 12:28

A nemzetközi hírű luxus kategóriás szállodákat üzemeltető, hongkongi Mandarin Oriental fogja működtetni a budapesti Gellért Szállót, amely várhatóan 2027-ben nyitja meg kapui, miután befejeződik a teljeskörű felújítás – írta a Magyar Nemzet. 

A tervek szerint a szállodában 143 vendégszobát, köztük 3 lakosztályt alakítanak ki,  a Lobby, a Duna terem, a Zeneterem és a Gobelin terem – eredeti pompájának megfelelően rekonstruálják majd.

A szálló wellnessrészlegén az ázsiai terápiákat ötvözik majd a magyar fürdőkultúrával. A szálló legfelső szintjén egy fedett medence is helyet kap majd, amely fölött egy visszahúzható üvegmennyezet helyezkedik majd el. Az épületben helyet kap majd Dunára néző panorámás tetőtéri bár is.

Ezt is ajánljuk a témában

***

Nyitókép: BDPST Group

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
manitowoc
2024. január 01. 18:16
Daemon6666! Ellenszenvtől elvakultan, nyilvánvaló, pofátlan hazugsággal próbálkoztál, de csúnyán eltaknyoltál. Most pedig még azt is képes vagy letagadni, amit írtál... Ejnye-bejnye... na, kelj fel szépen... húúú...hogy nézel ki? Porold le magad! Máskor nem fogsz hazudni, ugye? Elmehetsz.
Daemon6666
2024. január 01. 17:18
manitowoc! Tényleg igaz az a mondás, hogy ostobákkal nem érdemes vitatkozni, mert lerántanak a szintjükre, és aztán a kitartásukkal legyőznek. Szóval én sem vitatkozom veled, moSSlékos. Szerencsére itt a kommentek között minden visszanézhető, aki akarja, elolvassa. Tudod, az okosabb enged :) További jó hergelést és hőbörgést.
manitowoc
2023. december 31. 17:33
Ellenszenvtől elvakult Daemon6666, te pofátlanul hazudsz! Megismétlem: POFÁTLANUL HAZUDSZ! Mert hogy becslésről van szó, azt én nem tagadtam. Még egyszer: NEM TAGADTAM. Idézek a vitánkban ÁLTALAM írt hozzászólásokból (nagybetűvel kiemelem a BECSÜLT/BECSLÉS szavakat): manitowoc 2023. december 29. 12:57 "a derék Tiborcz, aki az ő 75,3 (hetvenöt egész, három tized) milliárd forintra BECSÜLT vagyonával immár a 27. (huszonhetedik) legvagyonosabb magyar." manitowoc 2023. december 29. 23:20 "a 2. bekezdés így kezdődik: "Hogyan számoltunk? A vagyonBECSLÉS alapja a cégértékelés." manitowoc 2023. december 30. 19:31 "- nem valamiféle, minden alap nélküli, kamu adatokról van szó, - hanem cégértékelésen alapuló vagyonBECSLÉSről" Szóval, hol tagadtam én, hogy becslésről van szó? Na... na... Na, hol? Ugye, hogy SEHOL. Ellenszenvtől elvakultan, nyilvánvaló, pofátlan hazugsággal próbálkoztál, de csúnyán eltaknyoltál. Cseppet sem sajnállak.
Daemon6666
2023. december 31. 16:07
Picik agyvelejű manitowoc! Próbálunk mellébeszélni, hazudozni, terelgetni? Sajnos ahhoz tudás is kellene! Szóval, hogy pontosítsunk, miről van szó! Arról, hogy BECSÜLIK ezeket az értékeket! Teccik érteni??? BECSÜLIK. Amit te tagadtál! Még egyszer, TAGADTÁL. Aztán Linkeltél egy cikket, aminek az első (!!) mondata az, hogy BECSLÉS. Aztán megint linkeltél egy cikket, aminek az első mondata "A VAGYONBECSLÉS ALAPJA A CÉGÉRTÉKELÉS". Tehát megint becslés! Még egyszer, hogy talán felfogod: BECSLÉS! Mivel fogalmad sincs a tudományos módszertanokról, ezért próbálod ájult tisztelettel imádni azt, hogy "módszertan". Sajnállak, de ez van. Állapotodon sokat segítene, ha okoskodás helyett olvasnál, tanulnál. Sok sikert, mert rád fér!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!