Felháborító, hogy a zsidókat fenyegető baloldaliakra azt mondják az elnyomók, hogy antiszemiták!

2023. december 17. 14:50

Az antiszemita az a jobboldali.

2023. december 17. 14:50
Martin Ethelwolf
Martin Ethelwolf
Facebook

„Felháborító, hogy a zsidókat fenyegető baloldaliakra azt mondják az elnyomók, hogy antiszemiták! Az antiszemita az a jobboldali. A baloldali nem a zsidókat fenyegeti akkor, amikor a zsidókat fenyegeti, hanem a nyugati imperializmust és a nemzetközi nagytőkét bírálja. Ezzel szemben a jobboldali, amikor a nemzetközi nagytőkét és a nyugati imperializmust bírálja, valójában a zsidókat fenyegeti.

Aki ezt nem hiszi, azt letiltom, de amúgy se állok veletek szóba, és azzal se állok szóba, aki veletek szóba áll!”

Ezt is ajánljuk a témában

 

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hillary Clinton bázisdemokrata
2023. december 18. 07:35
Az anticionizmus nem antiszemitizmus, Izrael népirtást követ el Palesztinában
tapir32
2023. december 18. 06:00
A kulturális és szocializációs deficit a balliberális oldalt jellemzi. A kultúra eredendően jobboldali és konzervatív! A liberális gondolat az európai kultúrából bizonyos értékeket kiemelt, túlhajtott másokat elhagyott vagy felszámolt. Az elhagyás, fosztás miatt a liberális gondolkodás horizontja szűkebb lett. A liberalizmus elszakadt a létrehozójától a keresztény kultúrától. Megújulásra képtelenné vált, önmagát ismétli, kiüresedett. A konzervatív gondolat szerves fejlődése következtében megtartotta kapcsolatát a kultúrával és a kultusszal. Ma már a konzervatív gondolat jelenti a fejlődést, a kultúrát és a jövőt.
tapir32
2023. december 17. 23:51
A kelet-közép-európai új demokráciák azért vannak jobb helyzetben mint a régi nyugatiak, mert még nem követték el azokat a hibákat, amiknek a következményeitől a régi demokráciák szenvednek. Tanulva a hibáikból más úton járunk. Ilyen a fejlettebb demokrácia. Anakronizmus lenne nyugat-európai vagy amerikai mintára demokráciát építeni.
Zokni
2023. december 17. 23:27
Biztos, h amin ironizál azt érti is? (Ha ironizál…) Mert a “probléma” a következő lehet. Ha vki egyszerre kopasz és elálló fülű, és általában viccelődnek a külsején, akkor nem tudni, hogy most a tar feje, vagy a vicces füle miatt teszik. Vagyis egyszerűen csak pontatlan fogalmazásról van szó.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!