Biztos vagyok benne, hogy akit emberi, politikusi méltóságában ennyire megaláznak, az gyorsan lemond és eltűnik a nyilvánosság elől

2023. december 17. 08:19

Mert ég az arca az elviselhetetlen szégyentől.

2023. december 17. 08:19
DOBREV Klára; VARJU László; GYURCSÁNY Ferenc
Gyurcsány Ferenc
Gyurcsány Ferenc
Facebook

„Elköszönt az utcai harcos a méltóságtól, az erőtől, szavahihetőségtől.

Amikor arról vitatkozik a nemzetközi sajtó, hogy a »magyar ember bírja a nyomást« nagyarc Viktor kávézni vagy egyenesen a férfi mosdóba ment ki, amikor a többiek Európa jövőjéről tárgyaltak, az nagyon blama.

Amit egy nappal a korábban, ereje teljében Budapesten sorskérdésnek nevezett, abból Brüsszelben annyi maradt, hogy »ne felejtsük el felhúzni a slicc zippzárját, mielőtt kilépünk a mosdóból!«.

Egyes verziók szerint egyenesen megzsarolták a kormányfőt, hogy ha tovább fenyegetőzik a vétóval, akkor ott helyben döntenek, hogy elindítják Magyarország ellen az úgynevezett hetes cikkely szerinti eljárást, ami ugye szavazati jogunk felfüggesztéséhez, mi több, az Únióból történő kizárásunkhoz vezethet.

Az, hogy ez az egész folyosó-gate azt is jelenti, hogy Orbán nem teljesítette az Országgyűlés megbízását, sőt egyenesen szembehelyezkedett vele, ebben az elképesztően kínos helyzetben a legkevesebb.

Biztos vagyok benne, hogy akit emberi, politikusi méltóságában ennyire megaláznak, aki nemzetének sorskérdésében ilyen drámai vereséget szenved, az gyorsan lemond és eltűnik a nyilvánosság elől.

Mert ég az arca az elviselhetetlen szégyentől.”

Ezt is ajánljuk a témában

Fotó: MTI/Hegedüs Róbert

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 218 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Héja
2024. február 13. 17:36
Szégyen és Gyurcsány? NIncs tisztában a fogalomról sem. Fonnyadt pofájáról a szar is lepereg.
szila86
2024. február 10. 02:09
Feri b+, te beszélsz gyengeségről, amikor még a maligánt sem bírod legyőzni? Megint bevert egyet és lököd tőle a baromságaidat. Dögölj már meg végre....
2024. február 09. 22:27 Szerkesztve
NE HAGYJUK MAGUNKAT FÉLREVEZETNI! Ez az egész ügy lehet egy provokáció is. Nem mondom, hogy az, de nagyon adja magát a feltételezés. Arra gondoljunk, hogy az egész Nyugat a magyar kormányt akarja megbuktatni. Lehet, hogy a CIA -nak már kész tervei vannak. Ök , - akik kvázi részei a DK-nak, céljukat minden eszközzel és bármilyen áron is keresztül akarják vinni Ez az "ügy" azért nagyon gyanús, mert túlságosan tökéletes, mintha egy gonosz zseni találta volna ki. Baromira jól jön az ellenzéknek. Mi van, pl. ha meghamisított jelentést kapott Novák Katalin? A CIA, aki legszivesebben megfojtaná az egész magyar kormányt, nagyon kreatív az ilyen ügyekben, és jótanácsra is hajlanak. Érdeklödve várom a fejleményeket, megvallom, egyre kevésbé hiszek abban, hogy itt nem valami provokáció van a háttérben. Itt minden mozaikdarab nagyon stimmelni látszik, de a kép egésze, valahogy nem stimmel. Két köztiszteletben álló nö, akik utálják a pedofiliát, felmentenek egy elitélt delikvenst? Na neee.....
Palatin
2024. február 09. 22:14
A Fidesznek "ellenügyet" nemigen kell keresni, mert az dögével van. A Fidesz estleg azon morfondírozhat, hogy melyiket vegye majd elö. Konkrét pedofil-ügyek is vannak a Gyurcsányisták portáján, olyanok is, amelyek pártérdekböl, még a bíróságig sem jutottak el. A DK megvédi a maguk kutyájának kölkeit, bármit tettek is azok. Nézd meg Czeglédi Csaba pedigréját, bünlajstromát, ö egy elitélt köztörvényes, mégis rihegve-röhögve jár-kél az országban, mindeféle tisztségekre szemetvetve. Ö Gyurcsány ravasz rókája, akit úgy kell megfigyelni, mint egy rókát, amelyik a tyúkól körül ólálkodik..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!