A polgárok megfosztása a szuverenitásuktól, avagy rémes kilátásaink

2023. december 27. 12:49

Egy szomorú, elszegényedő ország várja az új évet megannyi egzisztenciális és közpolitikai szorongással.

2023. december 27. 12:49
null
Horn Gábor
Horn Gábor
hvg.hu

„Rettenetes évet zárunk.

A szomszédunkban halomra ölik az országuk függetlenségéért harcoló ukránokat, miközben a Nyugat egyre ingatagabb abban, hogy meddig és miként van képessége az oroszokkal szemben patronálni a megtámadott országot. Hazánk kormánya nem inog, áll, mint a cövek, és kérlelhetetlenül elutasít mindent, ami az orosz agresszorral szemben védelmet jelentene a szomszédos országnak.

Eközben Izraelt galád módon támadták meg gyilkos terroristák és több mint két hónapja, hogy az elrabolt túszok egy része még mindig az ő fogságukban szenved.

E rettenetes és felfoghatatlanul szörnyű tragédiának a kontinensünkre kiható tanulsága, hogy a szélsőbaloldal és a szélsőjobboldal újra összeér, műveletlenségüknél csak gyűlöletük nagyobb – kiabálják Berlin, Amszterdam, London utcáin, hogy a »folyótól a tengerig«, de mint a Wall Street Journalban olvashattuk, az ordibálók többségének fogalma sincs melyik folyóról és melyik tengerről is beszél.”

Nyitókép: MTI/Mohai Balázs

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 136 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Skulo
2024. január 03. 22:39
Szerintem te se tudod melyik két folyó között élünk. Csak használod a helyet a Tiszától a magyar tengeri.
irmag2
2024. január 03. 14:07
Aki téged dicsérne, az gondolkodás nélküli libsi-komcsi-zsidóbérenc, nem magyar.
Magyarvagyoknemturista
2023. december 29. 01:59
Az összes balliberális sorosista görény csak hazudozni tud, semmihez sem értő gennyes férgek! Ukrajna akkor is a függetlenségéért harcolt amikor még a háború előtt csapásmérő rendszereket telepitett az orosz határ mellé yenki segitséggel?!?
Aerion
2023. december 28. 18:11
Nehéz higgadtnak maradni, amikor az ép elme és a normalitás képébe köpnek az emberiség ellenségei. Viszont kurvára eljött az ideje a megfelelő válaszoknak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!