Veiszer Alindánál mértek hatalmas ütést az ellenzékre

2023. november 12. 07:23

Ha már a sajátjaik is ezt gondolják róluk, akkor bizony hatalmas lehet a kilátástalanság.

2023. november 12. 07:23
Veiszer Alinda
Csépányi Balázs
Csépányi Balázs
Magyar Nemzet

„Veiszer Alindánál fölöttébb érdekes emberek fordulnak meg. Legutóbb a Sickratmanként is ismert Paizs Miklós, baloldali művész volt a meghívott, aki úgy fogalmazott a műsorban, hogy fű nélkül nem lenne művészete, nem tud büszke lenni a magyar Nobel-díjasokra vagy az Aranycsapatra, és ami rossz most a földön, azt mind a férfiak csinálják. Magasröptű, libsi szöveg. Mindenesetre az interjú kapcsán összegyűjtöttünk néhány különleges baloldali performanszot, illetve felidéztünk néhány komolyabb botrányt az elmúlt évekből.

Az ismert baloldali műsorvezető műsorának ezúttal Bíró András volt a vendége. A 98 éves újságíró és emberi jogi aktivista, aki az interjúban beszélt az életéről, pályafutásáról, majd természetesen a mai politikai élet is szóba került. Bíró kendőzetlenül a következőket mondta:

Ezt is ajánljuk a témában

»Én nem gyűlölöm Orbánt, nem érdemli meg, hogy én gyűlöljem. Egy olyan ellenzéket látok, amelynek ötlete sincsen, hogy mit csináljon. Ha Orbán azt mondja, hogy A, akkor azt mondják, hogy B. Ebből áll a magyar politika.«

Nem semmi! Reméljük, a korábbi vérbalos szereplő, Paizs Miklós is nézte ezt az epizódot és okult belőle. Hiszen, ha egy ismert baloldali aktivista ilyen lesújtó véleménnyel van az ellenzékről, az nem jelent sok jót a baloldali vándorcirkusz számára. Ha már a sajátjaik is ezt gondolják róluk, akkor bizony hatalmas lehet a kilátástalanság.

Van még kérdés?”

Nyitókép: Képernyőkép

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
KBA98
2023. november 13. 14:31
Pedig aztán Alinda nem semmi, ott megbukni már a csoda kategória!
B_kanya
2023. november 12. 23:06
"FeketeFehér 2023. november 12. 14:30 Szegény Csépányi nem érti, hogy a fideszes politikai téren kívül mindenki bírálhatja adott esetben a sajátjait." Így próbál negrublancu terelni. :)))
Szuperszig
2023. november 12. 21:00
A VV zsóti már smafu?
zrx8
2023. november 12. 19:33
először ezt olvastam: "a korábbi vérbajos szereplő, Paizs Miklós"
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!