Műteni kell az RTL műsorában megsérült korábbi labdarúgót

2023. november 25. 14:55

Nem csak a fejét, a lábát fájlalta a mérkőzés után.

2023. november 25. 14:55

Kabát Péter, egykori profi labdarúgó Instagramon jelentette be, hogy műtétre szorult, miután komolyan megsérült a térde az RTL-en futó Sztárbox legutóbbi adásában. 

„A vasárnapi boxmeccsen megsérült a térdem, és bár eleinte úgy nézett ki, nem lesz szükség műtétre, de a dolgok megváltoztak! Az orvosok elkerülhetetlennek látják a beavatkozást”

 – írja a sportoló, aki Rácz Jenővel szemben maradt alul a kevesebb mint négy percig tartó mérkőzésen. A sztárséf kiütéssel győzte le Kabátot, aki pár pillanatra el is veszítette az eszméletét.

A történtekre Szijjártó Péter is reagált, aki telefonon kérte a focistát, vigyázzon az egészségére, és „többet ilyen hülyeséget ne csináljon”.

Ezt is ajánljuk a témában

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pernahajder
2023. december 12. 13:36
Focista, pár pofontól összetörik. Járt volna le a jégre, a férfiak közé...
Kecmec
2023. november 26. 00:39
Mennyire naiv vagyok... én azt hittem a nője belső építész hála iceman nek megismertem művészi múltját..... most már nem irigylem Petit hanem sajnálom..... azért kereshetett volna egy olyant akinek nincsenek ilyen "színésznői " ambiciói.....
Takagi
2023. november 25. 20:28
Tudta, hogy mit vállal, de pénzért mindent. Neki is várni kell a műtétre, vagy celebken az 1-es sorszámot kapja?
Obsitos Technikus
2023. november 25. 19:02
lszrm.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!