Ezek egyformák, és semmit sem tanultak, de legalább semmit sem felejtettek 1919 óta

2023. november 21. 11:36

Tényleg Laci, nem visszük ki egyszer ezt a Gréczyt Erdélybe?

2023. november 21. 11:36
null
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Bádog

„Csak az a baj, hogy akiknek szól, soha, de soha nem értették, értik és soha nem fogják érteni.
Ezek egyformák, és semmit sem tanultak, de legalább semmit sem felejtettek 1919 óta. Éppen ezért tenném a magam részéről kötelező olvasmánnyá a Vörös emigrációt.

Tényleg Laci, nem visszük ki egyszer ezt a Gréczyt Erdélybe? Aztán mondjuk Karcfalván betámasztjuk  a kocsmába, kiosztjuk azokat a fényképeket róla, elmondjuk ki ez, aztán elmegyünk.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: MTI/Soós Lajos

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sober
2023. november 28. 07:27
ez a gréczy még a világon van? azt hittük, h szénné égett a szégyentől és az éterbe távozott gáz formájába - ez a disznó lipsikummunista
ProletarFC
2023. november 23. 03:35
1919 magyar tanácsköztársaság honvédő háborúja, munkásszázlóaljak, Stormfeld Aurél, északi-hadjárat, szószegő antant, Tóth Árpád: Új Isten, Szabó Dezső (Nyugat), Kodály Zotlán, Bartók Béla, Beck Ö. Fülöp szobrász a Magyar Tanácsköztársaság pénzérméinek tervezője, a szobrász csodálatos reliefjei a Blaha Lujza téren szinte eredeti pompájukban megtekinthetőek a felújított Corvin áruház falain. A múltat nem tudjáétok eltörölni, hiába okádtok prónaysta csürhe.
ProletarFC
2023. november 23. 03:21
Kurva anyádat Bayer https://www.youtube.com/watch?v=_tMt_YWD2hs
rocktoberi-2
2023. november 22. 02:16
Komcsi jogfolytonosság évtizedeken át. Éljen Gerő, a hídverő! Éljen Gréczy, a faszverő!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!