Dániában takarít Pukli István, a pedagógustüntetések egykori vezéralakja

2023. november 09. 22:39

„Rengeteg olyan állás van, amiért több pénzt fizetnek, mint a tanításért” – nyilatkozta egy interjúban az egykori iskolaigazgató.

2023. november 09. 22:39

A Tanítanék Mozgalom korábbi vezéralakja, Pukli István Dániába költözött és takarítással keresi meg a mindennapi betevőjét, derül ki az extanár Magyar Hangnak adott interjújából, amelyet a Telex szemlézett. A portál szerint az egykori pedagógus, iskolaigazgató felhagyott a közéleti szerepvállalással, és külföldre ment családjával. „Mindenkinek a saját családja a legfontosabb. A pedagógusoknak is fel kell ezt ismerniük. 

Rengeteg olyan állás van, amiért több pénzt fizetnek, mint a tanításért” 

– idézte Pukli szavait a Telex. Azt mondta, hogy a családja érdekében döntött így, hogy a gyerekei minél jobb oktatást kapjanak, ezért pedig bármit feláldozott, nem számított, mi lesz a munkája. 

Nyitókép: Facebook

 

 

Összesen 92 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
survivor
2023. december 31. 21:58
A Kádár időkben kb. ugyanez volt...
survivor
2023. december 31. 21:57
Es Juszuf/Ali most mit csinál... ?
survivor
2023. december 31. 21:56
De itthon pizzafutar lehetett volna !! Árúfeltöltő, pultos, barista....Hodasz...
survivor
2023. december 31. 21:46
buckafej -2 Már közepes tehetséggel is lehet diplomád !! Szorgalom, kitartas, akarat+ kis szerencse... Me too.....:-))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!