Szabálysértési eljárás indult Kern András parkolása ügyében

2023. október 21. 14:13

A színművész korábbi, járdás parkolási helyével pont szemben bukkant fel, ameddig a közeli pékségből meg nem kaparintott egy túrós pitét.

2023. október 21. 14:13
Kern András

Lapunk is megírta, hogy Kern András újfent a járdán parkolt. A színművész korábbi, járdás parkolási helyével pont szemben bukkant fel, ameddig a közeli pékségből meg nem kaparintott egy túrós pitét. 

Az ismert művészt telefonon kerestük az ismételten szokatlan helyen megvalósított parkolás apropóján. Kern András kérdésünkre válaszolva elmondta: nem szeretne a csütörtökön megjelent hírhez hozzátenni semmit, nem szeretne azzal foglalkozni.

A Metropol kérdésére a BRFK sajtóosztálya a szabálytalan parkolással kapcsolatban így válaszolt:

„Elektronikus úton a BRFK Kommunikációs Osztályára érkezett megkeresésére válaszolva tájékoztatjuk, hogy a Budapesti Rendőr-főkapitányság II. Kerületi Rendőrkapitányság a szabálytalan parkolás ügyében szabálysértési eljárást indított”

Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

 

 

 

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Graf
2023. október 24. 13:20
Hányinger ez a pasi.....
olajfa-0
2023. október 21. 19:03
Miért gondolják ezek, hogy rájuk nem vonatkoznak a törvények? "Mi nem szeretjük betartani a törvényeket" mondta egy hasonló alak, amikor a zebrán átbiciklizett és rászóltam.
johannluipigus
2023. október 21. 17:54
Ennyi. Így kell eljárni, ha vakaki szabálytalanul parkol.
nempolitizalok-0
2023. október 21. 17:54
Szeret szabálytalankodni, akkor nyilván örömmel fog fizetni is. Vagy ennyire már nem korrekt?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!