Parászka Boróka: „Orbán megnyerte a szlovákiai választást”

2023. október 06. 14:32

Az újságíró szerint „a diplomáciai porondon sarokba küldött, kukoricára térdepeltetett magányos Orbánnak mindenáron szövetségesekre van szüksége”.

2023. október 06. 14:32

Pankrátorok címmel írt publicisztikát a HVG-n Parászka Boróka, aki szerint „Orbán megnyerte a szlovákiai választást”. „A lényeg az, hogy Szlovákiában győztek azok az üzenetek, amelyeket a rendkívül tanulékony és az ellene indított korrupciós eljárásokban élet-halál harcot vívó Robert Fico átvett Orbán Viktortól – fogalmaz a szerző.

Ezt is ajánljuk a témában

Parászka szerint

a diplomáciai porondon sarokba küldött, kukoricára térdepeltetett magányos Orbánnak mindenáron szövetségesekre van szüksége, tehát gátlástalanul megtolta Robert Fico szekerét”.

Az újságíró szerint jön egy új, jobboldali fordulat Európában, amelynek „Orbán Viktor valódi szövetségesek híján és makacsul fenntartott EU-ellenes politikája miatt nem lesz részese”. Hozzátette: „marad az izoláció, az álharcok, a migránspolitikai kellékek, az esetleg nagy nehezen kizsarolt eurómilliárdok és a geopolitikai bábjáték.

És maradnak a rettegésbe kergetett, személyi kultuszokba, vezérvárásba pácolt kelet-közép-európai társadalmak,

amelyek elhiszik, hogy rajta vannak a térképen. Holott dehogy” – zárja írását Parászka.

Nyitókép: YouTube

 

Összesen 116 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
blondibarbi
2023. december 05. 17:49
Kurvanyád közöd van hozzá Parázna Bogyóka ?! Te csak foglalkozz a kurdok kisebbségi jogaival -úgyis azzal foglalkozol- a magyarokat meg felejtsd el egy életre ! Degenerált vagy és nem is tartozol közénk ! Retek !
ornagyornagy
2023. október 19. 16:24
A diplomáciai sarokból tárgyal a világ második legnagyobb gazdaságának első emberével. Istenem, milyen egy hülyepicsa vagy!
Tommaso
2023. október 08. 19:52
Egyetlen magyar képviselő sem jutott be a Pozsonyi Parlamentbe. Mit mond erre az agymosott seggnyalója? „Orbán megnyerte a szlovákiai választást”
fater0921
2023. október 07. 12:57
A te-ben a nagybetű nem a tisztelet jele, csak a mondatot nagybetűvel kezdjük.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!