Orbán Viktor Spanyolországból: Brüsszel a szemünk előtt építi az orwelli világot

2023. október 05. 12:48

Nem tetszik a kormányfőnek, hogy az Európai Békeprogramon keresztül vásárol és szállít fegyvereket az unió.

2023. október 05. 12:48

Orbán Viktor miniszterelnök a spanyolországi Granadában Charles Michellel, az Európai Tanács elnökével folytatott kétoldalú tárgyalást csütörtök délelőtt. Csütörtökön arról írt a miniszterelnök az X-oldalán, hogy

Ezt is ajánljuk a témában

 

„Brüsszel a szemünk előtt épít egy orwelli világot”.

Kifogásolta, hogy fegyvereket vásárol és szállít az EU, az Európai Békeprogramon keresztül. A Médiaszabadság Törvényen keresztül pedig ellenőrizni akarják a médiát, a miniszterelnök szerint.

Ezt is ajánljuk a témában

„Nem azért harcoltunk a kommunisták ellen, hogy az 1984 világában kössünk ki!” 

– szögezte le.

Nyitókép: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Összesen 119 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
falcatus-2
2023. október 05. 19:20
m-andi-nerhátakkor 2023. október 05. 15:29 Nem kéne oda egy jelző? Mondjuk a "kiegyensúlyozott"? Ha már közpénzből működik, ugye." melyik híradás nem volt kiegyensúlyozott? Hogy kell kiegyensúlyozni egy híradást?
Türelem
2023. október 05. 18:23
kell a humor, a bunkó goj reciproki, aki anno Brezsnyevnek, Kádárnak tapsolt.....
Türelem
2023. október 05. 18:21
Viktor! Mit szólsz Meloni és Zelenszkíj forró ölelkezéséhez? Egyébként meg...Putyin 15.48-kor kezdte beszédét Szocsiban, a Valdaj Konferencián, a komoly nyugatoi médiumok nyomon követik ezt. A mandiner számára a legfontosabb hír, hogy a fradi szurkolók minként gyülekeznek a meccs előtt.....Putyin: oroszszág a népét, a civilizációját védi, területileg Oroszország a világ legnagyobb országa, nukleáris erő alkalmazása két esetben, egy, ha ilyen támadás éri az országot, a támadók nem élik túl, kettő, ha hagyományosan súlyos támadás éri az országot, kérte országa NATO-ba való felvételét, elutasítva...van még kérdés? Kit véd Brüsszel?
makapaka2
2023. október 05. 17:59
Jövőre meg kell állítani őket, különben teljesen tönkreteszik Európát! Az EU-ból egy ócska gittegyletet csináltak , tele korrupt EP képviselőkkel, és vezetőkkel, Ursulával az élen.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!