Orbán Balázs Pressmannek: Elég az amerikai képmutatásból!

2023. október 17. 17:18

Az amerikai nagykövet arról posztolt a nap folyamán közösségi oldalán, hogy „miközben Oroszország az ukrán civileket támadja, Magyarország az üzletért könyörög”.

2023. október 17. 17:18
null

David Pressman X-oldalán úgy fogalmazott Orbán Viktor és Vlagyimir Putyin keddi találkozója után, hogy „Magyarország vezetője úgy döntött, hogy egy olyan ember mellé áll, akinek a hadserege ukrajnai emberiség elleni bűncselekményekért felelős” Az amerikai nagykövet úgy folytatta, hogy „miközben Oroszország az ukrán civileket támadja, Magyarország az üzletért könyörög”.

Ezt is ajánljuk a témában

Nem maradt adós a válasszal Orbán Balázs, a miniszterelnök politikai igazgatója sem, aki szerint amennyiben az a kérdés, ki üzletel az oroszokkal, akkor az amerikaiaknak „le kéne venni a hangerőből”, mivel csak nukleáris fűtőanyagból kétszer annyit vesznek, mint korábban.

 A kormánypárti képviselő úgy folytatta, hogy hasonlókról van egy egész listája. 

Elegünk van az amerikaiak képmutatásából!”

– zárta bejegyzését Orbán Balázs.

Ezt is ajánljuk a témában

Orbán Putyinnak: Béke kell

A magyar kormányfő kifejtette, az egész kontinens, így Magyarország számára is kulcsfontosságú, hogy legyen vége a menekültáradatnak, a szankcióknak és a harcoknak.

Nyitókép: Kisbenedek Attila/AFP

Összesen 114 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
catalina11
2023. december 12. 22:22
https://mandiner.hu/belfold/2023/10/orban-balazs-pressmannek-eleg-az-amerikai-kepmutatasbol" "Nincs nekem a zsidókkal semmi bajom. Csak a szemtelen és tisztességtelen emberekkel van bajom, akik között feltűnően sok a zsidó." Márai Sándor Nem szeretem a homoszexuálisokat: társaságuk...kínos ellenérzéssel tölt el. Nem az ellen van kifogásom, ami számukra a nemi élet megoldási képlete, ez teljesen közömbös, hanem jellemük, lényük ellen, ami torz, beteg, harmóniátlan." Márai Sándor
kiss.istvan770
2023. október 18. 21:50
Ebben az évben az USA kétszer annyi uránt vásárolt Oroszországtól, mint tavaly, - 416 tonnát. A ritka földfémek mennyiségét nem tudom, de a lényeg hogy vígan kereskedik az oroszokkal.
Globalfake
2023. október 18. 19:01
mondám, hogy jó állon kellene már baszni ezt a tágpicsájú szarszopó buzit de hát ennek még álla sincs akkora buzi!
Kopa
2023. október 18. 10:02
Rosszul érted Pekingben ezt Balázs. Presszmanék az ukrán nép javáért vesznek dupla uránt, feldolgozzák majd kétszeres áron eladják pl a magyaroknak, akiknek csak ez jó. Abból lehet sok jó amerikai fegyvert venni Ukrajnába.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!