Kern András parkolhasson a járdán!

2023. október 20. 09:20

Ha mi budapesti főpolgármester lennénk, nem kergetnénk, hanem adnánk erre engedélyt Kern Andrásnak.

2023. október 20. 09:20
Bartus László
Bartus László
Amerikai Népszava

„Nem hisszük, hogy Magyarország (vagy akárcsak Budapest) legnagyobb problémája Kern András járdán parkolása lenne. Színházakban a hozzá hasonló nagyságok élveznek ehhez hasonló előjogokat, ami régi hagyomány és a színházi élet része. Kern András látszólag ezt terjeszti ki tágabb környezetére, Budapest (vagy a világ) egészére. Színház az egész világ.

Nem szeretnénk normává tenni, nem is várjuk el embertársainktól, de a magunk részéről még ebben sem látnánk kivetni valót, hogy a színművészet kissé különc élő legendája ott parkoljon, ahol akar, és ezt kedves derüvel vegye tudomásul mindenki. Ha mi budapesti főpolgármester lennénk, nem kergetnénk, hanem adnánk erre engedélyt Kern Andrásnak.

Ahogy Prágában Hrabalnak is adtunk volna ilyet, ha mi prágai polgármester lettünk volna. Kern András autója, amely hol itt, hol ott bukkanna fel a budapesti járdákon, látványosság lenne a városban, mindenki szerencsésnek hinné magát, hogy belefutott ilyen parkolásába, s az útikönyvek írnának róla. Turisták fényképezkednének a járdán parkoló autójával.”

Nyitókép forrása: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vilkó
2023. október 24. 10:30
Csak provokálni akár. Trollújságíró.
ringwoodite
2023. október 21. 14:19
62 éves hülye bolond vagy te Bartus, de az eszed meg az egész éned egy 4-5 éves toporzékolós bugyiba szaró gyerek szintjén mozog. Fejleszd magad.
Martell 2
2023. október 21. 02:39
Én neked is adnék szabad parkolást Harlemben, amikor leszopod a négereket.
Autofocus
2023. október 20. 22:00
Te Bartus, már csak azt nem értem, miért New Yorkból osztod az észt egy ilyen belterjes, provinciálisan hétköznapi pesti (budai) ügyben? Nem lehet hogy a kognitív disszonancia mintapéldája vagy?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!