Kern András hallatlanul szerény formában űzi a kiváltságosok arroganciáját

2023. október 23. 18:41

A dobogó közelébe se juthat.

2023. október 23. 18:41
Martin Ethelwolf
Martin Ethelwolf
Facebook

Kern András nagyon piti módon és hallatlanul szerény formában űzi a kiváltságosok arroganciáját, mint kvázi sportot. Még a dobogó közelébe se juthat ebben az országban.

Ezt is ajánljuk a témában

***

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Csomorkany
2023. november 04. 08:11
Jó, ha az anyagi értéket nézed, lehet. De ha a morális károkozást, amikor nagy nyilvánosság előtt áll ki a képzelt jogaiért? Hány gazembernek ad ezzel önfelmentést?
papalimapapa
2023. október 24. 17:29
Csoda, hogy még nem karistolták össze a csodaautóját. Megérdemelte volna... de hogy fel lett volna háborodva... a Művész Úr! Vajon Bujtor Csöpi mit szólt volna?
Namond
2023. október 24. 15:50
Kern András hallatlanul szerény formában űzött kiváltságosságának arrogáns fitogtatása nagy nyilvánosság előtt, közterületen, közérdeket sértve, közbotrányt okozva történt és történik. Ez semmiképpen nem szerény dolog, ez még az orbáni "keresztény-demokráciában" is, inkább Btk kategória.
letsgobrandon-2
2023. október 24. 15:27
zsidóknak lehet .. benne van a talmudban
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!