Azariah kicsit politizál, beszól, viszont ezt is nagyon intelligensen teszi

2023. október 27. 09:42

A legkisebb királyfi csodája, amit elért, pedig nehéz volt a gyerekkora, majdnem tönkretette az iskola.

2023. október 27. 09:42
Skrabski Fruzsina
Skrabski Fruzsina
Facebook

„A rokongyerekeket mindig kérdezgetem, hogy milyen zenét szeretnek és így került elő Azahriah. Egyből nagyon bejött, egyrészt mert szeretem az arab zenét, másrészt, mert megnéztem a vele készült beszélgetéseket és nagyon közel éreztem magamhoz. Két dolog fogott meg nagyon. Egyrészt, hogy ugyanúgy kirúgták az iskolából, mint engem és az ezzel járó szorongás, értetlenkedés, sebzettség közös bennünk. Másrészt nagyon tetszik az az őszinte kedvessége (ami ezen a képen is látszik, amikor elkaptam egy klubban, ahol vele készült beszélgetést hallgathattam meg) és az a hihetetlen önreflexiója, ahogy a sikereket kezeli.

Nem akar elszállni és erre nagyon figyel, nem szerepel a bulvárban, nem él önpusztító életet. 

Nagyon jó példa, bemutatja, hogy a mai húszévesek is ügyesek és okosak, de sebzettek és kiégettek - az iskola és az internet világában tépelődve. Sokan felvetik, hogy politizál. Egy kicsit politizál, egy kicsit beszól, de hát ő egy lázadó fiatal, az lenne furcsa, ha mindennel egyetértene! Viszont ezt is nagyon intelligensen teszi. Sokszor elmondja, hogy megpróbál ahhoz hozzászólni, amihez ért és a politika nem ilyen, azt csak figyelgeti. Sokan próbálják őt használni, de nagyon észnél van. Minden nyilatkozata a helyén.

Értékelvű, ahogy nagyon sokan az országban. Osváth Zsolt Zoltán műsorában ezt nyilatkozta: »Nagyon szeretnék családot, gyereket, ez nagy álmom. A legnagyobb célom az lenne, ha lenne egy kis lurkóm, már ha én is készen érzem magam erre. 

Ha lenne gyerekem, már nem olyan formában zenélnék, mint most. Akkorra már ülős koncerteket csinálok majd.«

A legkisebb királyfi csodája, amit elért, pedig nehéz volt a gyerekkora, majdnem tönkretette az iskola. Aztán felvette a tarisznyáját és elment világot látni az interneten, majd megtalálta a hangját először videósként, aztán zenészként és most egy ország lélegzik vele: nagymamától, dédunokáig mindenkinek mond valamit a lelkünk legkedvesebb, csöndes, igaz szegletéből…

»Csak annyit mondj, hogy jól vagy, nem kell félni
Próbáljunk meg élni
Hisz mindez csupán apróság a nagyvilágban.«

Nyitókép: Facebook

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 85 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
machet
2024. január 06. 12:46
Ha szereted az a te dolgod,viszont itt megint politikai manipuláció forog fenn.
Swansea2688
2023. október 29. 19:30
Nagyot csalódtam ebben a nőben. Az eddig olvasott írásai alapján sokkal értelmesebbnek gondoltam.
Obsitos Technikus
2023. október 28. 15:49
Medveanyám!
irmag2
2023. október 28. 11:09
Mandi borogass! Fruzsia, ha hallgattál volna sem lennél bölcs!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!