Ráfordulás a kampányra

2023. szeptember 20. 19:52

Mivel foglalkozik majd a kormányoldal és a szétszabdalt ellenzék ősszel? Hozhatnak-e valami mozgást az új pártok? Tovább szalámizza-e riválisait Gyurcsány Ferenc? Összefoglalónk a politikai szezonkezdetről.

2023. szeptember 20. 19:52
null
Baranya Róbert
Ez a tartalom csak előfizetők részére elérhető.
Már előfizetőnk?

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gyzoltan-2
2023. szeptember 21. 08:33
"Mivel foglalkozik majd a kormányoldal..."?! Gondolom, nem kell ahhoz előfizetőnek lenni, hogy a kérdésre válaszolni tudjunk..! Krízis van Magyarországon, gazdasági krízis, melyet bizonyos körök a társadalom egészére is szándékoznak kiterjeszteni! -csak az ostobaságig naivok hihetnek a véletlenben! Jól kitervelt, jól végrehajtott, és főleg jól ütemezett, aljas akció áldozata lett Magyarország, a magyarság! -senki ne értse félre, nem védőbeszédet írok Orbán mellett! -de látnunk kell a valóságot..! A célkeresztben Orbán áll, Orbán megbuktatása, mindenáron! -és nagy az átfedés Orbán ellenségei, és a magyarság ellenségei között..! Itt vannak köztünk is! Felsorakoztak! A "Minél rosszabb, annál jobb!" jelmondatuk szellemisége mögé! Itthon is, külföldön is, egységes a csapat... Ez az internacionalista, magukat kiválasztottaknak tartók ütemezték a választási időszakra a gazdasági és egyéb fenyegetettséget... -hát van, bőven lett feladata a kormányzatnak...
magyar demokrata
2023. szeptember 20. 20:24
??????????
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!