Nem zavartatta magát a BMW-s: előbb pirosnál zebrára hajtott, majd ment a dolgára

2023. szeptember 20. 14:33

Nem rajta múlt, hogy nem gázolt el senkit.

2023. szeptember 20. 14:33

Nem akármilyen felvételt közölt a Budapesti Autósok.

A videón az látszik, hogy hiába váltott pirosra a lámpa, ennek ellenére többen is befejezték a balra kanyarodást.

Ezt követően feltűnt egy BMW-s, aki fokozta a káoszt, mivel a zebrán átkelők közé hajtott.

Csodával határos módon tudott úgy megállni, hogy ne gázoljon el senkit, majd amint lehetősége adódott, le is fordult balra.

A felvételt itt tudják megtekinteni:

Nyitókép: Youtube

 

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2023. szeptember 20. 19:36
"Nem zavartatta magát a BMW-s: előbb pirosnál zebrára hajtott, majd ment a dolgára" Hát ha menni kell, akkor menni kell. A nagy dolog nem kis dolog.
nemecsek-3
2023. szeptember 20. 17:36
Nem a közlekedők mentségére, de a többi résztvevővel is legalább ekkora baj van. Csak 3 példa: oktatás: A ködlámpát tilos használni kivéve sűrű köd esetén amikor a látási viszonyok indokolttá teszik- tapasztalat, csepergő eső, enyhe pára, legalább 200m-es látótávolság és tömegével fölkapcsolt ködlámpa. Kétévente műszaki vizsga és autók tömegesen szanaszéjjel világító fényszórókkal. Szintén világítás: ma már talán nincs jármű amelyen belülről ne lehetne fényszórómagasságot állítani, kivéve amelyeken automata állít. hány vezető tudja vajjon, hol van az autójában a gomb és hogyan kell helyesen beállítani viszont ideggörcsben visszafényszórózik ha rávillantok amit időnként már észre sem lehet venni annyira fölhord a tompítottja
nemecsek-3
2023. szeptember 20. 17:21
Hol volt itt a BMW??? Nem láttátok, hogy villamos volt??? Szemüveget a bírónak!
KBA98
2023. szeptember 20. 17:03
Jogosítvány és autó elkobzás jöhet már csak? Hogy lehet ennyi ütődött vezető az utakon?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!