Menczer Tamás: A szlovák külügyminisztérium viccel?!

2023. szeptember 28. 21:23

Abszurd, hogy a Demokraták szerint Magyarország beavatkozik a szlovák választási kampányba – írta bejegyzésében.

2023. szeptember 28. 21:23
MENCZER Tamás

Korábban a Mandiner is beszámolt arról, hogy bekérette a pozsonyi magyar nagykövetet a szlovák külügyminisztérium szerdán Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter kijelentéseire hivatkozva. Menczer Tamás külügyi államtitkár sem hagyta szó nélkül a történteket, Facebook-on reagált az ügyre. 

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

A szlovák külügyminisztérium viccel?! Ki avatkozik a szlovák választási kampányba?!

– tette fel a kérdést az államtitkár.
Majd rögtön írt is két nevet, akik külföldi vezetőként kinyilvánították szimpátiájukat valamely párt vagy jelölt mellett: 

Csehország köztársasági elnöke, Petr Pavel világosan elmondta, hogy a szlovákok Robert Ficóra ne szavazzanak. Mark Rutte, holland miniszterelnök világosan elmondta, hogy a szlovákok a Demokrata nevű pártra szavazzanak” – írta bejegyzésében. 

Az abszurd abszurdja, hogy a Demokraták a Facebook-oldalukon bemutatták a holland miniszterelnök kampányüzenetét, az előző bejegyzésben pedig tiltakoznak, azt állítva, hogy Magyarország beavatkozik a szlovák választási kampányba” 

– hangsúlyozta Menczer.

Majd egy találós kérdés is feltett a bejegyzés végén: a szlovák külügyminisztérium vajon bekérette Csehország és Hollandia nagykövetét?

Nyitókép: MTI/Bruzák Noémi

 

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
B_kanya
2023. szeptember 29. 12:52
Basszus, ezekhez képest Ficó az értelem fárosza...
syphax-2
2023. szeptember 29. 09:02
TÓTÉK HÜLYÉK.
Szvidrigajlov
2023. szeptember 29. 07:01
Jó, de egy world famous bouzie és egy CIA ügynök beavatkozhat, az megengedett. Ők egyenlőbbek. Egy SZíjjártó nem egyenlőbb.
alexandrosz-2
2023. szeptember 29. 06:27
Csak a csicskákat lehet csicskáztatnia az országrabló tótoknak. Ezért nem mernek se a hollandusnak, se a cseh majomnak besuólni. A vétótlan köpcös geci sajnos sunyi gyáva csicska, bárki belerúghat büntetlenül, amikor csak akar. Sajnos a magyarokba is, mert ilyen csicska szarok vezetik öket 30 éve. Szégyen!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!