Meghalt két magyar turista Olaszországban

2023. szeptember 23. 18:24

A két középkorú férfi a rossz időjárási viszonyok ellenére ment be a tengerbe fürdeni.

2023. szeptember 23. 18:24

Két magyar turista a tengerbe fulladt Olaszországban, közölte szombaton az ANSA hírügynökség.

A 46 és 48 éves férfi Toszkánában, Livorno közelében, a homokos strandjairól híres Rosignanónál ment be a tengerbe, annak ellenére, hogy az időjárási viszonyok nem voltak megfelelőek. 

A segítségükre kiérkező mentők már nem tudtak segíteni rajtuk.

(MTI)

A nyitókép illusztráció, forrása a Pixabay.

 

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
auditorium
2023. szeptember 24. 08:36
Tragédiával végződött a család nyaralása. Őszinte részvétünk. !!!! Megemliteném, hogy Rosignano Solvay strandja vonzza az idegen turistákat, mert gyönyörű fehér homokstrandja van, de a helyiek elkerülik. Miért ? Mert ezt a fehér homokot a Solvay vegyiipari üzem bicarbonat NaHCO3 terméke okozza. A toscanai Karib-tengernek nevezik, DE.... Ezt persze a turisták nem igen tudják és az utikönyvekben sem szerepel. Az Adriai tenger északi részén van mentőszolgálat, ha a piros zászló van fent, akkor nem tanácsos fürödni még a kiváló úszóknak sem. A Tirrén-tengeren és Liguriában nincs ennyire megszervezve a mentés és strandolás, tehát nem árt vigyázni.
letsgobrandon-2
2023. szeptember 24. 00:35
mer a balcsin drága az orbán lángos
yasiko
2023. szeptember 24. 00:05
Az RTL a La Repubblicát idézve azt írja, hogy a férfiak a családjaikkal nyaraltak Olaszországban, és a hozzátartozóik a partról nézték végig a tragédiát.
Bell & Sebastian
2023. szeptember 23. 23:11
Jól menő autószerelő műhely tulaja és a könyvelője férje. Kuncsaftok, alkalmazottak, várakozó autóhegyek, bajság a köbön. Vicces dolog ugrándozni a tenger hullámaiban, úszni már nem annyira, mert a vízpermetet beszívni pont olyan, mint az ivás. (Egyszer utánanéztem, hányan fulladnak meg Bibionéban, miután átéltünk ott pár felejthetetlen órát. Évente átlagosan hatan, pedig van ott minden, ami kell. Csak érthető okokból nem reklámozzák.)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!