„Lehet engem támadni, de...” – határozott kijelentést tett Győzike

2023. szeptember 28. 13:52

Nem kertelt a vállaltan fideszes művész.

2023. szeptember 28. 13:52
null

Csütörtökön a TV2 Mokka című műsorában vendégeskedett a Mandiner olvasói számára leginkább közéleti megnyilvánulásai kapcsán ismert Gáspár Győző, „Győzike”. A vállaltan fideszes művész az adás során többek között énektudásáról is vallott.

Lehet engem támadni, szeretni, nem szeretni; most már 24 éve, hogy a köztudatban vagyok, de 24 év alatt igenis megtanultam énekelni!”

– húzta alá határozottan az énekes, aki azt is elismerte, hogy mindössze egyszer playbackelt, de akkor is csupán betegsége miatt. „Egyszer fordult elő, hogy playback volt, de akkor tényleg a mandulám annyira be volt gyulladva, de annyira” – fogalmazott.

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Ficsor Márton/Mandiner

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bastyaelvtars
2023. október 04. 22:20
Győzike, Fasy Ádám, dopeman, Kelemen Anna, pumped gabó... Illusztris névsor :) Igazi trash. És az átlag birka nem szegyenli mert ezen a szinten van.
Genusnextgen
2023. szeptember 29. 00:31
Győzike az fideszgeci. Annácska, Matyókurva, Attis, Zsülike, bayer. #vanlentebb.
blanconegro
2023. szeptember 28. 21:24
Művész úr. Én vagyok fideszes, te csak egy szar cigány senki vagy, semmi más. És ostoba, énekelni meg mikor fogsz te majom? Szégyen, hogy itt lehetsz ezen a portálon.
Lombi
2023. szeptember 28. 20:03
Lehet téged útálni győző. Nagyon is. Ha le nem szarná az átlagember mit csinálsz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!