Kiosztotta a polgármester Kern Andrást: A gyalogosnak nem feladata a tahóparkoló autók kerülgetése

2023. szeptember 09. 13:54

Az MSZP-s Őrsi Gergely alaposan kiakadt a szabálytalanul parkoló művészre.

2023. szeptember 09. 13:54
null

Őrsi Gergely, a II. kerület MSZP-s polgármestere arról posztolt a Facebookon, hogy Kern András megint a zebrán felhajtva parkolt le egy Margit körúton található pékség elé. „Ezzel 

az ismert művész veszélyeztette a zebrán áthaladó gyalogosok biztonságát, 

akiknek nem feladata tahóparkoló autók kerülgetése. De veszélybe sodorta a Margit körúton szabályosan haladó autósokat is, akik szintén nem számítanak a gyalogátkelőről kitolató autóra” – írta.

A Blikk kérdésére Kern szűkszavúan nyilatkozott: „Nagyon kellene oda egy parkoló, mert lehetetlenség megállni a közelben. Jó lenne, ha lenne ott egy hely, ahol szabályosan parkolhatna, aki autóval érkezik és siet.”

Őrsi szerint azonban nem egy új parkolóhely a megoldás, írják, sőt, hamarosan oda is ki fognak helyezni néhány új, parkolásgátló virágosládát. Ehhez Kern segítségének is örülne a kerület vezetése. A polgármester ezt üzeni Kern Andrásnak: 

„Mivel fénykép alapján bírságot kiszabni nem tudunk, szép gesztus lenne, ha Művész úr csatlakozna a bírság díjával a biztonságos, esztétikus megoldáshoz.

 Várjuk felajánlását”.

Nyitókép forrása: Facebook

 

 

Összesen 103 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
konfucius
2023. szeptember 11. 07:39
Legközelebb körbe kell tekerni folpack fóliával a kocsit. Kern pedig nyugodtan csomagolgassa kifelé az autóját az összes járókelő kommentárja közepette.
nagymester-b-2
2023. szeptember 10. 10:09
Vajon hová tűnnek azok a hsz-ek amiket nem jelenít meg ez a fos oldal? A kurva anyátokat, javítsátok már ki büdös parasztok.
Sandokan74
2023. szeptember 10. 07:12
Tetűűűűűűűű......beszéljen Karós Gereivel, majd lekerít neki egy "művész" sávot.
iimre
2023. szeptember 09. 22:14
Megvan a rendszám, ki lehet küldeni neki a vonatkozó csekket, mint a kamerával felvett büntetőfékezések esetében szokás. Ennyi…
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!