Így üdvözli a zsidók újévét Orbán Viktor

2023. szeptember 15. 10:39

„Kívánom, hogy a sófár hangja tegye felemelővé az ünnepet, a kerek, mézes kalács pedig édessé az új esztendőt” – írta a miniszterelnök.

2023. szeptember 15. 10:39

Orbán Viktor miniszterelnök köszöntötte zsidó honfitársainkat a zsidó újév, ros hásáná alkalmából; a kormányfő levelét a magyarországi zsidó szervezetek elnökeinek a napokban kézbesítették – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke pénteken.

„Amikor lezárunk egy időszakot és átlépünk egy újba, a számvetés mellett mindig lehetőségünk nyílik az újrakezdésre is.

Azt hiszem, a mögöttünk álló, emberpróbáló évnek nem lesz nehéz búcsút inteni,

hogy végre új célokkal, tervekkel felvértezve, egy békésebb, nyugodtabb jövőbe vetett hittel tekinthessünk előre” – írta Orbán Viktor.

„Kívánom, hogy a sófár hangja tegye felemelővé az ünnepet, a kerek, mézes kalács pedig édessé az új esztendőt. Legyenek valamennyien a jó évre beírva” – zárta ünnepi köszöntőjét a kormányfő.

(MTI)

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
alexandrosz-2
2023. szeptember 15. 18:06
Ha már ilyen szépen kinyaltad a zsidók seggét, le is szophatod őket a Hősök terén, élő adásban VÉTÓTLAN KÖPCÖS GECI.
files32
2023. szeptember 15. 17:53
Zsiráfék az időt IS elcsalták.
baronet
2023. szeptember 15. 14:25
Be kell nyalni nekik, a meleg szarig, igaz, Viktor? Mi az alku, amit kötöttél velük, mit kapsz ezért a térdelésért cserébe?
Kanmacska
2023. szeptember 15. 12:12
Hát, ha ma van a zsidó újév, akkor boldog újévet annak, aki ünnepli! Mi nem akarjuk megmondani, hogyan viselkedjenek az ukrán háborúval kapcsolatban! :)))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!