Van tippje, hogy mit nem mondtak még Magyarországon David Pressman amerikai nagykövetnek? Most elárulta!

2023. augusztus 20. 13:35

Az amerikai nagykövet a házi kenyér sütésének fortélyaival ismerkedett meg augusztus 20-án.

2023. augusztus 20. 13:35

„Ezt még sosem mondták nekem Magyarországon” – reagált David Pressman, amikor egy hölgy „utasította”, hogy erősebben! Az amerikai nagykövet épp a kenyérdagasztás fortélyait próbálta ellesni, ezért a kenyértésztát kellett erősebben az asztalhoz csapnia. Pressman elismerte, hogy nem jó pék, de közölte, ideje dolgozni ezen.

Azután mégis elkészült a kenyér, meg is szegték, majd megkenték – talán – körözöttel. Aztán kezébe fogta, s magyarul mondta: „Az új kenyér ünnepére!”

 

 

Összesen 82 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Reszelő Aladár
2023. augusztus 24. 08:07
David, kb ennyi lenne a dolgod. Állj be a nagykövet zenekarba, focizz, süss kenyeret, egyél sok marhapörköltet, látogass meg pár amerikai tulajdonú céget, kérdezd meg az ott dolgozókat, hogy elégedettek-e mindennel, kérdezz rá a nehézségeikre és referálj a tulajdonosoknak. Ha ezt tolnád, rendben is lennénk.
Palmimi85
2023. augusztus 22. 16:12
Ez a kancsi buzi menjen vissza oda, ahonnan jött, Amerikába! Nekünk nem kell... akkor se, ha kenyeret süt, amit a számba se vennék...
Advocate
2023. augusztus 22. 06:43
Mi ez az aztalhoz csapkodás? A nagymuter még egyszer kétszer sütött, de nem volt ott semmi ilyesmi, csak egy fa teknőben órákig dagasztotta....
Felvidéki MAGYAR
2023. augusztus 21. 18:25
Mocskos magyargyűlölő b.zi!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!