Sztálin-kép volt a rendőrt fenyegető tápiósági férfi lakásában, mikor elfogták (videó)

2023. augusztus 25. 13:11

Már hivatalos személy elleni erőszak előkészület vétség elkövetésének gyanúja miatt eljárást is indítottak ellene.

2023. augusztus 25. 13:11
null

Pár nappal azután, hogy a Nagykátai Rendőrkapitányság bűnügyi vizsgálóját fenyegette bántalmazással, letartóztattak egy tápiósági férfit. A hivatalos személyek elleni erőszakot vizsgáló Nemzeti Védelmi Szolgálat figyelmét a a Nagykátai Rendőrkapitányság vezetője hívta fel a férfire szerdán. 

Az NVSZ rövid úton belül beazonosították a 29 éves férfi tartózkodási helyét, és még aznap Budapest IX. kerületében a BRFK Bűnügyi Bevetési Osztály munkatársainak segítségével elfogták, majd a Baracskai Büntetés-végrehajtási Intézetbe szállították.

A tápiósági férfi ellen hivatalos személy elleni erőszak előkészület vétség elkövetésének gyanúja miatt a Központi Nyomozó Főügyészség Budapesti Regionális Nyomozó Ügyészség indított eljárást.

Külön érdekesség, hogy az elfogásáról készült videón egy Sztálin-kép is látható.

Nyitókép: képernyőmentés

 

 

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zsolti123
2023. augusztus 26. 02:14
A részletekre, természetesen mivel szélsőbaloldali, nem tértek ki Telex és a társai. Az elfogásról videó is készült, melyet érdemes részletesebben megnéznünk. Ugyanis a balliberális mainstream média a fenyegető esetében is az elhallgatás eszközéhez nyúlt. Ha figyelmesen nézzük a felvételt láthatjuk, hogy emberünk ajtaján Sztálin portréja lóg. Ágya fölött pedig népköztársaságos zászló van kifeszítve: Bezzeg hogy menne már az ájvékolás, ha jobboldali szimbólumokkal lenne kidíszítve az előállított szobája…
Martell 2
2023. augusztus 25. 21:52
Ilyenek ezek a pedokomcsik, biztos ukrán zászló is volt a lakásban.
Mandiner444hu
2023. augusztus 25. 16:37
Bolsevik antifa
Akitlosz
2023. augusztus 25. 15:44
"Sztálin-kép volt a rendőrt fenyegető tápiósági férfi lakásában, mikor elfogták" Na és? Ez a tettenérés? A büntető törvénykönyv melyik paragrafusa érvényes a Sztálin kép lakásban tartására? Kihívták a szomszédok a rendőrséget, mert messziről érezték a Sztálin kép szagát vagy mi? Mi a baj a Sztálin képpel a lakásban a Mandiner legdebilebb dolgozója szerint?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!