„Nem állítottam, hogy cikkeink a teljes igazságot tartalmazzák” – mondja a Böjte Csabát lejárató cikkek szerzője

2023. augusztus 29. 10:38

Szabó Tünde azt is elismerte, hogy a szovátai otthonban történtek részleteiről az egyes szereplők eltérő módon számoltak be.

2023. augusztus 29. 10:38

„Sehol sem állítottam, hogy cikkeink a teljes igazságot tartalmazzák” – írta az Origo megkeresésére küldött válaszában Szabó Tünde, aki az Átlátszó Erdély portál újságírójaként egyike volt azoknak, akik tavasszal lejárató akciót indítottak Böjte Csaba és a Dévai Szent Ferenc Alapítvány ellen.

Ezt is ajánljuk a témában

Ahogy arról a Mandiner is beszámolt, Mónika, az ügy „koronatanúja”, akinek vallomására építették az lejáratókampányt, maga kért nyilvánosan bocsánatot az őt korábban befogadó ferences szerzetestől, és azt írta: „végre sikerült eltávolítani a mérgező embereket, akik a maga fejét akarták általam”.

Szabó Tünde az Origónak írt válaszában arra hivatkozott, hogy Mónika „története, és annak részletei egybecsengenek a szexuális abúzusról szóló kutatások általános eredményeivel is”. Hozzátette: „jeleztem, hogy bizonyos aspektusokból nem deríthető ki a teljes igazság”. Szabó azt is elismerte, hogy

a szovátai otthonban történtek részleteiről az egyes szereplők eltérő módon számoltak be.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Nyitókép: MTI/Mónus Márton

Összesen 50 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lakat1983
2023. augusztus 30. 20:57
Tetves, mocskos gazemberek. Bolsik. Libsik. Átlátszó. Kurva jó, hogy ez a nevük! Kibaszott átlátszó, amit művelnek.
Akitlosz
2023. augusztus 30. 13:21
Csak a vörösöket szabad lejáratniuk a Bohár Dániel féle fizetett provokátoroknak?
vérgőz
2023. augusztus 30. 08:59
micsoda otvar szekus kurva... ennek kovetkezmenyei kellene legyenek!!!
akiaki
2023. augusztus 29. 22:11
tetves!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!