A Hiúz vagy a Leopárd lesz a Kárpátok nagymacskája? – Orbán Viktor legújabb videójából kiderül

2023. augusztus 23. 10:07

A miniszterelnök azt is kijelentette, hogy „mindig a katona” a fontos a fémvázon.

2023. augusztus 23. 10:07

Újabb videó jelent meg Orbán Viktor TikTok oldalán, amelyből az is kiderült többek között, hogy a miniszterelnök sorkatonai szolgálata során milyen fegyverekkel lőtt. A kormányfő kérdésre válaszolva elmondta, hogy az „embernek volt kalasnyikova”, de ő aknavetős volt. 120 milliméteres aknavetős, 

„az már egy komoly dolog. Kettős kezelő”

 – fogalmazott.

Majd arra a kérdésre, hogy a Hiúz vagy a Leopárd lesz a Kárpátok nagymacskája, Orbán Viktor azt felelte, 

Hiúzt gyártunk, Leopárdot veszünk, és beszálltunk a Párduc fejlesztésébe.

 Majd meglátjuk melyik fut be. Kutatások szerint a Párduc” – hangzott el.

Végül, mikor arról érdeklődtek nála, hogy mi a fontosabb, a vas vagy az élő szövet a fémvázon, egyértelműen kijelentette, hogy „mindig a katona”.

A vonatkozó bejegyzést alább tekinthetik meg:

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lájkbajnok
2023. augusztus 23. 14:51
Mocskos háborúpárti miniszterelnök.
Medici
2023. augusztus 23. 13:39
Hehe, hát akkor most végre megtudtuk, hogy a liberálbolsik 2010. óta miért szopnak éjjel-nappal. Az Orbán aknavetős volt. Márpedig az aknavetős a Varsói Szerződés bakáinak a buktás Szóval 13 éve a "zorbán" mindig tüzel, ad nekik egy buktát.
Akitlosz
2023. augusztus 23. 13:12
Ha abból a párducból legalább háromszor annyit - egy komplett páncélos ezredre valót - vesznek, mint a Leopardból, akkor jó. A Hiúzt úgyis venni kell, ha fenn akarják tartani a Zalaegerszegi gyárat, mert exportra nem nagyon fog tudni termelni, tekintve, hogy a Rheinmetall bármelyik vevőjének hajlandó inkább saját gyárat építeni, - Szlovákiának is, Ukrajnának is - azaz teljesen más a koncepciója, mint a magyarországi kormánynak. Az a baj, hogy a hadsereget nem a magyar érdekek hatékonyabb érvényesítésért fejlesztik, hanem a NATO-nak, amerikai érdekekért. Ezekből a Leopardokból meg a Hiúzokból angolul vakerászó NATO egységet akarnak. Ha a NATO megindul, akkor mennek ők is. Miközben persze a NATO nem fog sohasem Magyarország érdekeiért küzdeni, ezt lehet borítékolni.
Kovács Ubul
2023. augusztus 23. 12:39
"az élő szövet a fémvázon" a Terminátor.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!