A baloldal nem tudja elérni, hogy bármi is történjen

2023. augusztus 11. 09:02

Ennyire egyszerű.

2023. augusztus 11. 09:02
null
G. Fodor Gábor
G. Fodor Gábor
Origo.hu/888

„Miért nem történik semmi sem most a politikában?

Persze azért, mert nyár van.

Meg azért is, mert a kormánynak nem érdeke, a baloldal pedig nem tudja elérni, hogy bármi is történjen.

Ennyire egyszerű.

További kellemes nyarat kívánok mindenkinek!”

Nyitókép: Trenka Attila/Mandiner

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Palatin
2023. augusztus 13. 10:59
Igaz lehet, hogy a Fidesz az alsó és a felsö osztályokban még jobban vezet, mint a középosztályban. Képzeld el, még a legelesettebbek is bíznak Orbánban! Ez óriási bók a számára. És a menö fejek, sikeres vállakozók, müvészek stb. között is nagy a respektje, népszerüsége. Orbán azok között kevésbé népszerü, akik saját képességeik, tehetségük, szorgalmuk hiányában frusztráltak, de ezt még saját maguknak sem ismerik be. És ki mindig a legalkalmasabb bünbak? Hát persze, az a cudar miniszterelnök, "aki nem enged bennünket érvényesülni." Bruhahahaa...
MrStokes
2023. augusztus 11. 12:09
Igen , ennyire egyszerü. Hiányzik a KAKTUSZ , a jó beszélgetések. ma már sajnos nincs színvonalas partner , Fodor hiába erölködik.
tapir32
2023. augusztus 11. 12:04
A liberalizmus elszakadt a létrehozójától a keresztény kultúrától. Megújulásra képtelenné vált, önmagát ismétli, kiüresedett. A nyílt társadalom, mint társadalomfilozófiai elképzelés az 1960-as évek végére megbukott. A nyílt társadalom utópiája egy anakronizmus. Ha egy utópia megvalósul, az mindig totalitarizmushoz vezet. A konzervatív gondolat szerves fejlődés eredménye és megtartotta kapcsolatát a kultúrával és a kultusszal. A konzervatív gondolat jelenti a fejlődést, a kultúrát és a jövőt. Jobboldali és konzervatív mindaz, amivel szemben a baloldal létrejött. Egy ellen-mozgalom szükségképpen foglya marad annak, ami ellen támad! Tkp. baloldalon nem kultúra, hanem kultúra ellenesség van! A kultúra eredendően jobboldali és konzervatív! Baloldalon csak ideológiák vannak!
yazoo.tributary
2023. augusztus 11. 11:19
Tovább megyek: a baloldal egyszerűen semmit sem tud elérni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!