Videón, ahogy megpörgeti az autóst a figyelmetlen kamionos

2023. július 06. 13:04

Az M0-áson történt az eset.

2023. július 06. 13:04
null

A Magyar Közút osztotta meg Instagram-oldalán a kamerafelvételt, amelyen az látható, hogy az autóútra egy személyautó sorolt be a külső sávba, ekkor a nagyjából vele együtt, a középső sávban haladó kamionos elkezdett kisorolni. Sajnos a teherautó sofőrje nem vette észre a személyautót és nekiment, megforgatta. A rendőrség megállapította, hogy a baleset a kamion szabálytalan sávváltása miatt történt, a teherautó sofőrje a helyszínen elismerte felelősségét.

Az esetről készült felvételt itt tekintheti meg:

Szerencsére az anyagi káron kívül nem történt komolyabb személyi sérülés.

Nyitókép: MTI/Mónus Márton. Illusztráció.

 

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Libernyákkomcsi nem hülye csak aljas
2023. július 07. 07:05
Vezetek kamiont is. A tükröknek van holt tere is, ahol nem látszik van-e ott valami. Mikor mind a ketten elkezdték a sávváltást, a kisautót, csak a nagy látószögű tükörből lehetett volna látni egy rövid ideig. Ha pont akkor abba a tükörbe néz. A kamionnak vannak oldalsó irányjelzői is. A kisautós láthatta volna azokat, ha akkor néz oldalra amikor a látószögében van. A kisautós ilyenkor a bal tükröt nézi, hogy a szomszéd sávban ne jöjjön semmi hátulról. Ez egy nagyon szerencsétlen eset, mind a két oldalról többszörös ellenőrzéssel lehetett volna csak elkerülni.
fogas paduc
2023. július 06. 13:35
És még csak nem is fékezett. Biztos a kedvenc sorozatát nézte a tv-ben a kamion sofőr.
cutcopy
2023. július 06. 13:35
Engem a minap egy idióta tréleres kocsi hasonlóan szorított le majdnem az M0-n, a gépjárműve befért volna elém de szállítmánya súrolt volna ha nem fékezek, aztán észbe kapott visszarántva a kormányt mire úgy megingott a vontatmánya hogy majdnem leborult a sok szállított új autó..
jóember
2023. július 06. 13:13
Szerencse a szerencsétlenségben, hogy a kamion nem göngyölte maga alá a személykocsit. A sofőrnek ez a nap egy új születésnap. Bár ha lehúzódik a leállósávba karcolás nélkül megúszhatta volna. Ezekszerint nem vette észre a kamiont.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!