Kik azok a bxzik?

2023. július 18. 12:49

Nézőpont kérdése, hogy a majom van-e a ketrecben, vagy az őt bámuló homo sapiens sapiens.

2023. július 18. 12:49
null
Arató András
Arató András
Klubrádió

„Volt július 15-én ez a Budapest Pride, ami azért jó, mert alkalmat ad arra, hogy lássuk, az állampárt kihelyezett szélsőjobboldali szerve – egyes liberálbolsik a neonáci jelzőt sem átallják reá használni - megkülönböztethesse magát a Fidesztől: »A Mi Hazánk az egyetlen párt, mely a homoszexuális propagandafelvonulás betiltását követeli, hiszen mi a mára mindenféle szexuális devianciát népszerűsítő felvonulások ügyében se Gyurcsányék támogató, se Orbánék tűrő politikáját nem fogadjuk el« – mondják a derék nemzeti legények. Az, hogy a Mi Hazánknak nincs közös halmaza a mi hazánkkal, csupán játék a nagybetűkkel. Noha a „támogató” fogalma sem teljesen világos, ám a tűrés, mint olyan, még súlyosan tisztázásra vár, legalábbis ebben a kontextusban. Például a fóliázás ebbe a körbe tartozik-e, szemben például a darálással? (Utóbbi technikai megoldás jobban megfelel a kor szellemének, hiszen a nagy történelmi elődök drasztikus hőkezeléssel oldották meg a nemkívánatos szerzők köteteinek a sorsát, ami nem környezetbarát módszer. Az újrahasznosítás lehetősége füstbe megy a látványosság oltárán).

Visszakanyarodva a másmilyenség kérdésére, aligha cáfolható, hogy az nem lehet egyirányú. Ha ő másmilyen, akkor hozzá képest meg te vagy eltérő. Nézőpont kérdése, hogy a majom van-e a ketrecben, vagy az őt bámuló homo sapiens sapiens.

Mindenek értője a gyermekvédelmi eposzi jelzővel illetett jogszabály témában (is) tudományos értékű tétellel ajándékozta meg a nagyérdeműt: hogy a homoszexualitás és a pedofília között mi az összefüggés, azt majd meglátjuk.”

A nyitókép a 2022-es budapesti Pride-on készült. Fotó: Ficsor Márton/Mandiner

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mátyás01
2023. július 19. 17:20
Valaki magyarázza már el, miért vonulnak fel? Milyen emberi joguk nincsen meg? Nekünk miért kéne ünnepelnünk a betegségüket? Egyáltalán ki a faszt érdekelnek?
bokrosbirka
2023. július 19. 14:24
Bandikám a buzik azok, akik letolt gatyával meredező hímtaggal ott sorakoznak a meztelen szőrős valagad előtt. Tudod ezeknek a szülei is heterók voltak mivel csak valahogy megszületek. Bizony ők azok, akik gyermekeinkre vetnék ki az elkorcsosult hálójukat, mivel szaporodni is csak úgy tudnak hogy egészséges heteró gyermekből nevelnek buzit!
elfújta az ellenszél
2023. július 19. 09:58
''hogy a homoszexualitás és a pedofília között mi az összefüggés, azt majd meglátjuk''. Ne maszatolj már annyit, pontosan tudja mindenki hogy a buzik között sokszorta annyi a pedofil, mint a heterók között. A buziság lényegéből fakad a pedofília, a fiatal fiú a buzinak olyan mint légynek a lámpaernyő. Most ezt a mélyen gyökerező hitvány vonzalmat akarjátok törvényesíteni.
Xplorator
2023. július 19. 09:21
https://img.index.hu/imgfrm/1/9/4/5/BIG_0001441945.jpg
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!