Itt van a lista, mikor pihenhetünk hosszú hétvégén a következő évben!

2023. július 14. 12:56

Nagy Márton gazdaságfejlesztési miniszter döntése értelmében hosszúra nyúlik a karácsonyi szünetünk.

2023. július 14. 12:56

2024-ben két ünnepet érint a munkarendváltozás, az augusztus 20-át és a karácsonyt – derül ki a legfrissebb Magyar Közlönyből.

Ami rossz hír, hogy három szombaton is dolgozni kell majd, viszont öt háromnapos és két három napnál is hosszabb hétvégére számíthatunk jövőre. Május 1. és október 23. szerdára esik majd, vagyis ezeknél nem nyílik alkalom hosszú hétvégére. Újév napja hétfőre, március 15. és november 1. pedig péntekre esik – ezek lesznek a szokásostól eltérő (húsvét, pünkösd) háromnapos hosszúhétvégéink.

Nagy Márton gazdaságfejlesztési miniszter döntése értelmében a karácsonyi szünetünk hosszúra nyúlik: hat napunk lesz a feltöltődésre. A szerda–csütörtökre eső december 25–26-át megtoldják egy 24. keddel és egy 27. péntekkel. Ezeket a napokat december 7-én és 14-én kell ledolgozni.

Nyitókép: Mandiner/Ficsor Márton

 

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!