Itt a vége, fuss el véle: leszerelték az LMBTQ-padot

2023. július 13. 09:36

Barna színnel se bírta sokáig.

2023. július 13. 09:36
null

Véget ért a ferencvárosi pad kálváriája. Az először oda-vissza LMBTQ-színűre és Fradi-színűre átfestett pad az elmúlt napokban barna színt kapott, ám a közösségi médiában terjedő fotók alapján ez sem bírta sokáig. A padot ugyanis csütörtökre leszerelték.

R.I.P. pad (2023. 07.07 - 2023. 07. 13.)

A Very Important Pad - Mandiner

A rohadt részeg huligánja! Persze, pia nélkül nincs bátorság padokat fújkálni, hülyegyerek! Azért zavar a szivárvány, te kirekesztő bunkó, mert nincs benned szeretet, hogy dögölnél meg!

Nyitókép: Facebook

 

Összesen 78 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Fed74
2023. július 14. 16:27
Jól mondod! Ez a sok randalírozó bűnöző fideszes geci, azt hitte hogy bebuzul tőle! Mikor jön az Eus pénz köcsögök? Ja!!!!!!!!!!!
Krupp Skya
2023. július 14. 08:55
Kannibál: Én szeretem a buzikat, reggel, délbe, és este is buzit eszem.
Maciapu
2023. július 13. 23:30
"Azért zavar a szivárvány, te kirekesztő bunkó, mert nincs benned szeretet, hogy dögölnél meg!" ---------- Ez a mondat igazi orvosi látlelet az eLMeBeTeQ deviánsok lelki szegénységéről és alacsony IQ-járól, akik túltengő szeretetüket csak és kizárólag álszivárvány színek között bírják kifejezésre juttatni. A padbarnától lemerevednek, a fradi zöldfehértől leereszt minden nemi vágyuk, a nemzeti színtől pedig betegek lesznek.
Palatin
2023. július 13. 20:37
Képzeld, hogy pofára esne az egész LMBTQ bagázs, ha Orbán kiadná, hogy az összes középületet be kell borítani szivárványzászlókkal és mindenkinek vonulnia kell. A gyurcsányisták és a buzi-transz-társadalom hangadói ennek egyáltalán nem örülnének ennek, mert ettöl kezdve ezzel már nem tudnák borzolni a kedélyeket, valami újat kellene nekik kitalálni. De ök még hülyeségeket sem tudnak kitalálni, még azt is nyugatról veszik át. Szóval hoppon maradnának, röhelyes lenne.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!