„Egyszerűen nincs iskola, be se lehet menni” – nyilatkozta egy diáktüntető

2023. május 20. 10:09

Néhány tüntető meglehetősen érdekes magyarázattal szolgált arra, miért ment ki demonstrálni.

2023. május 20. 10:09
null

A pénteki diáktüntetésre kilátogatott a 444, ahol megszólaltatott pár demonstrálót, tanárt és diákot is egyaránt. Egyikőjük például azt mondja, hogy ő el is hagyta az iskolát, kénytelen” volt rá.

Egyszerűen nincs iskola, nem lehet ott tanulni, be se lehet menni, mert már annyira szét van rombolna az oktatás”

– mondta a megszólaltatott demonstráló.

Nyitókép: Képernyőfotó

Összesen 375 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hoth
2023. május 22. 10:50
Na amikor a nyolcvanas években suliba jártam..akkor már úgy szét volt verve az oktatás,hogy inkább be se mentem...aztán mikor kiderült én is szét lettem verve:::)))hagyjuk már ezt.. szemlátomást éltanulo ez luftbalonfejű hájpacni
southwind5
2023. május 22. 10:45
szép vagy....és okos is
syphax
2023. május 22. 07:34
Egy ilyen hájfejű fattynak--mint AMI a bevezető képen diszlik--fölösleges az iskola. 'Járhat nyugodtan zofort a TRÁGYADOMBRA vagy dögtelepre. Ottan--mondják, én nem tudom-- úgyis minden ab start BŰZLIK.
formaegy
2023. május 21. 12:09
Éppen úgy nézel ki, mint aki tanulni akar. A nevedet le tudod írni? Tudod nem az ott veletek vergődő, magukat tanárnak nevező csürhénél kellene tanulnod, hanem normális iskolában (van az országban jó pár ezer!) ahol tanárok tanítanak, a tanulók tanulnak, nem az utcán vergődnek!!!!!!!!!!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!