„Egyszer volt, hol nem volt” – elhagyja a közös házat Varga Judit férje

2023. május 01. 21:51

Az igazságügyi miniszter válófélben lévő férje közösségi oldalán számolt be róla, hogy a továbbiakban nem a balatonhenyei családi házban fog élni.

2023. május 01. 21:51
null

Magyar Péter az Instagram-oldalán számolt be róla, hogy elhagyta a házat, amelyben a családjával élt. Posztjában felidézte azokat az emlékeket, amelyekhez a közös otthonukhoz kötik, és kifejezte, mennyire csalódott amiatt, hogy el kell hagyni azt a házat, „amelybe anno a teljes szívét és lelkét beleépítette”. 

Elárulta, hogy tartalmasan telt az utolsó napja, megmetszette a kertben található rózsáit, valamint még egyszer körbejárta a házat, ahová mostantól – ahogy fogalmazott – már csak csak vendégként járhat. 

– írta. Majd hozzátette, „vigyázzatok magatokra és egymásra, becsüljetek meg minden pillanatot, mert a holnap az már egy másik nap. Il etait une fois. Egyszer volt, hol nem volt”.

 

Elválnak Varga Judit és Magyar Péter útjai

Több sajtóorgánum is beszámolt arról, hogy Magyar Péter, Varga Judit férje a közösségi oldalán arról írt, hogy „Majd 18 évvel a megismerkedésünk után az utóbbi két hónapban egyértelművé vált, hogy a közös utunk Judittal véget ért. A jövőben minden igyekezetünkkel azon leszünk, hogy ugyan külön, de mégis közösen minden szeretetet megadjunk a három csodálatos fiúnknak".

 

Nyitókép: Ficsor Márton

Összesen 193 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
LancelotDuLac
2023. május 02. 18:13
a 200 millát visszafizette? Vagy jól van az úgy? az adófizetők állják?
Szeredai
2023. május 02. 09:36
Bulvártéma ez a magánéleti dolog, de átveszi az Index, hvg és más szennymédia, akiket itt Armageddonék jogosan szidnak.
kérdés
2023. május 02. 09:02
nagyon szomorú történet...és még nincs vége.... Az utóbbi, nagyjából 100 év ideológiai felfordulásából keletkezett, mondhatnám iskolapéldája lett annak, hová vezet a tradicionális családmodell újragondolása....amikor a szerepcsere, a látszólagos terhelhetőség, a környezeti elvárások sunyi módon folytonosan befolyásolják azt a küldetést, amit természetes módon vállalnunk kellene. A családfenntartó tekintélye és a családanya kotlóssága, a tűzhely őrzése....csak nagy bajok idején a szükségmegoldások......hiszen sok-sok generáció tapasztalata ezt örökítette át. .....és épp ez az oka is a civilizált országok társadalmainak előregedésének...egyfenékkel csak egy lovat lehet megülni...de az emberiség kifejlesztette a soklovas, a soküléses járgányokat szuperszónikus sebességgel, csak éppen több feneket nem tudott hozzáfejleszteni, csak az eü felügyeletével a fenék méretét és időtartamát növelni..... Őszintén remélem, hogy intelligens módon fölismerik a tőlük független kár- és kór_okozó hatásokat, valamint azt is, hogyan lehet kultúrált módon ezt 'gyógyítani'. Mindenesetre nem éppen azzal, ha elkezdik magánéleti sínylődéseiket monitoroztatni, kiteregetni a szennyest, ahogy régen mondták.
Wadaderika
2023. május 02. 08:32
Nekem úgy tűnik, mintha magárahagyná a családját... Nem tudhatom a hátteret. de hatalmas teher van Judit vállán és most a párja sem áll mellette? A párkapcsolatban van küzdelmes időszak, nem a kihátrálás a megoldás, ez milyen példa már a gyerekeknek?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!