Füstölt a 2-es metró, riasztották a tűzoltókat

2023. május 09. 16:59

A kiérkező egységek már sem füstöt, sem tüzet nem érzékeltek a szervízterületen.

2023. május 09. 16:59
null

A Keleti pályaudvarhoz riasztották a fővárosi hivatásos tűzoltókat kedd délután, mivel a mozgólépcsőnél füstölést tapasztaltak – adta hírül a Katasztrófavédelem. 

Hozzátették,

a mozgólépcső oltóberendezése beindult, amely tűzjelzést generált.

A tűzoltók a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett, a helyi szakemberekkel együttműködve átvizsgálták a mozgólépcső alatti szervízterületet, ahol már sem füst, sem tűz nem volt.

Az egységek kiérkezése előtt mintegy ötven ember hagyta el az állomást, ahol a munkálatok idejére nem álltak meg a szerelvények – ismertették.

Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

 

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
alphaville
2023. május 10. 18:28
Hoppá.
Ugandai Bubu
2023. május 10. 11:07
A képen a hármas metrón futó, rohadásra hajlamos kókányolt ruszkimetró van, amiért a muszkák a mai napig lógnak a fővárosnak 10+ milliárd forintnyi kötbérrel... Köszönjük Tarlósnak, hogy ilyen erőskezű vezető volt, és kiváló üzletet kötött Orkbánnal, aki meg Putyinnal.
masikhozzaszolo
2023. május 10. 09:55
Haj-jaj, fekete vonat! Elvitted a páromat. Ennyit ér a szerelem: Porig ég, csak a füstje marad.
Lobodi
2023. május 09. 20:26
Indulhat a 6 éves "felújítás".
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!