Beugrott sajtburgerért egy részeg sofőr Veszprémben, nem lett jó vége

2023. május 04. 08:13

A helyszínre érkező járőrök ébresztették fel az alvó sofőrt, aki autójával elállta az utat.

2023. május 04. 08:13
null

Állampolgári bejelentés érkezett a rendőrségre május 1-jére virradó éjszaka arról, hogy az egyik veszprémi gyorsétterem autós kiszolgáló sorában egy jármű elállta az utat – számolt be nemrég a vezess.hu a rendőrség hivatalos oldalára hivatkozva.

A helyszínre érkező járőröket a következő kép fogadta: az autó motorja járt, miközben a volán mögött a sofőr aludt.

Miután felébresztették, alkoholszondás vizsgálatnak vetették alá, amely pozitív eredménnyel zárult.

Az egyik bakonyi faluban élő férfit további mintavétel céljából előállították a veszprémi kapitányságra, ahol ittas állapotban való járművezetés miatt büntetőeljárást indítottak ellene – írta a lap.

Nyitókép illusztráció. Fotó: Pixabay

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kbs_real
2023. május 04. 19:51
Veszprém... Bakonyi falu... Bealvás matt részegen... Simicska?
nuknuk
2023. május 04. 13:50
Várhatott volna Pressman-ra pár napot.
Coupdetat
2023. május 04. 12:14
A Kolhozcselédek szerint akkor lett volna jó vége, ha visz a Karmelita Balerinájának 2 szatyor hamburgert. Kolhozcselédek! Volt a vajdátoknak egy ilyen mondása: "A szankciók tönkre tesznek minket" Lécci soroljátok fel, h milyen szankciók tesznek minket tönkre !
5m007h 0p3ra70r
2023. május 04. 10:39
Fáradt volt szegény, egész nap dolgozott. Megéhezett, de annyira lassú volt a kiszolgálás, hogy elaludt. Az alkohol, az meg, hát, nyilván arra is van valami magyarázat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!