A vadász helyett egy idős nénihez törtek be húsvétkor a kommandósok

2023. április 18. 09:04

A hatóság emberei eltévesztették a házszámot.

2023. április 18. 09:04
null

Egy 70 éves nénihez törtek be a kommandósok húsvétkor – írta meg a Blikk.

A lap munkatársa egy borsodi kistelepülésen találta meg a férfi egyik portáját, ahova rendszeresen ellátogat, és ahol a húsvéti hétvégén rajta akartak ütni a rendőrök. Csakhogy eltévesztették házszámot.

Húsvétkor, szombat este az egész családdal éppen vacsorázni készültünk, itt volt a lányom, a vejem és a hétéves kisunokám is, amikor hirtelen elkezdtek dörömbölni az ajtón, hogy itt a rendőrség, azonnal nyissuk ki” –mondta a 70 éves asszony.

A lap arról is beszámolt, hogy a farkas lelövését követő botrány miatt a vadász valóságos közellenséggé vált, ezért, halálos fenyegetések zúdulnak hozzá, a közösségi médiában pedig „farkasölőként” emlegetik, és sokan kész tényként kezelik, hogy ő végzett az állattal.

***

Nyitókép illusztráció. Fotó: Pixabay

Összesen 118 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Dinkainka
2023. április 19. 12:49
Volt egyszer egy nagymama, aki nagyon szerette az unokáját. Mindig varázsolt neki finom ételeket és mesélt neki történeteket. Az unoka pedig mindig izgatottan várta, hogy látogasson a nagymamához, hogy újabb ételeket és történeteket kapjon. Egy napon a nagymama úgy döntött, hogy valami különlegeset főz az unokájának. Talált egy svájci farkast az erdőben, és úgy gondolta, hogy nagyon finom lehet. Így hát elkészítette a farkast vacsorára, és nagyon boldog volt, hogy az unokája ízlelni fogja. Azonban nem sokkal azután, hogy az unoka elfogyasztotta az ételt, váratlanul kopogtak az ajtón. A nagymama nem tudta, hogy miért jöttek, de amikor kinyitotta az ajtót, rájött, hogy a TEK (Terrorelhárítási Központ) tagjai állnak előtte. A TEK tagjai elmondták a nagymamának, hogy a svájci farkas védelmi státusza miatt tilos megölni vagy elfogyasztani. Ezért rajtaütöttek és letartóztatták a nagymamát. Ezután a vadász, aki segített a nagymamának megsütni a farkast, nagyon aggódott a nagymama miatt, és úgy döntött, hogy segít neki. Gyógyszert vitt neki a börtönbe, hogy enyhítse a gyomorégését, ami a svájci farkas fogyasztásának következménye volt. A nagymama nagyon hálás volt a vadásznak és az unokájának is, hogy meglátogatták és biztatást adtak neki a börtönben. Azóta is, amikor az unoka meglátogatja a nagymamát, mindig mesélnek erről az esetről, és mindannyian együtt nevetnek azon, hogy milyen furcsa történet ez. De mindenki egyetért abban, hogy soha többé nem esznek svájci farkast!
barnabibambi
2023. április 18. 17:02
Ez szarvas hiba és nem egyedi,egyszeri eset.Magam is tapasztaltam hogy milyen balfácánok némely esetbe.Többségébe viszont jól végzik a dolgukat.
Zaizen Jotaro
2023. április 18. 16:40
Miért kellett ehhez a TEK? Már az orvvadászat is terror?
NERbot
2023. április 18. 15:59
Nagyon helyes. Ébreség kell, NER-társak, éberség! Aki ma idős néninek látszik, arról bármikor kiderülhet, hogy egy Soros György által kiképzett, vérszomjas, farkasgyilkoló terrorsejt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!