„A család az család” – Ferenc pápával fotózkodott az Orbán család

2023. április 28. 18:52

A miniszterelnöki család apraja-nagyja felsorakozott a pápa mellett.

2023. április 28. 18:52
null

„A család az család” felirattal közös fotót posztolt Orbán Viktor miniszterelnök és családja Ferenc pápával. A képen felsorakozott az Orbán család apraja-nagyja, köztük az öt unoka, valamint Tiborcz István, Orbán Ráhel férje is.

Nyitókép: Facebook

Összesen 197 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2023. május 01. 13:01
Imád fajsúlyos emberek fényében sütkérezni..
Pierre
2023. április 30. 19:44
orban 13 ev alatt radikalisan lerombolta a tarsadalmi szolidaritast. A szegenyek, elesettek, hajlektalanok, menekultek es a tarsadalmi kisebbsegek gyalazasa, hivatali ellehetetlenitese, a felelem es uszitokampanyok sora sokat rontott a helyzetukon. A szektaja vevo volt az embertelenseg tamogatasara, orommel rugdosnak foldon fekvo embereket, okolnak sajat szellemi-moralis nyomorukert. A papa finom megjegyzesei nyilvan suket fulekre talalnak, a kirakatkeresztenyek megvetik a valodi kereszteny irgalmassagot, az elesettek szolgalatat. Ha a papa artikulaltan ellentmond orbannak, akkor demens venember, ha nem akkor szentatya. Ki akkor itt az igazi vallasi vezeto? A rezsimet csak az onigazolo cirkusz erdekelte, hogy vegre valaki, fontos ember idejon, nem itelkezik, fotozkodik az alvilagi csaladdal. Harom napos majalis, sor-virsli, pluss papa cukisag, szelfi-papa, cukorszirup, vegen tuzijatek. Orban facebook posztjaban meg a papaval kozos csaladi kepet is arra hasznalja, hogy belerugjon a szivarvanycsaladokba. Mikozben a papa utjanak legfobb uzenete volt, hogy ne rugj bele senkibe, sot...
Lajoss
2023. április 29. 18:57
Nem egyszerű a Szentatya élete..
Pierre
2023. április 29. 11:59
Ferenc papa egy Fiat 500-assal erkezett, tiborcz egy pancelozott Mercedes G osztallyal.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!